Stiri externe

Fata cu apa Fiji, noua senzatie a Internetului! Cine este si cum a reactionat dupa Golden Globes!

Scris de Iancu Iulia

Fata cu apa Fiji care a aparut in toate pozele de pe covorul rosu al Globurilor de Aur a devenit peste noapte vedeta internetului.

Fata cu apa Fiji este model, s-a nascut in Canada si se numeste Kelleth Cuthbert. Ea a atras toata atentia asupra ei dupa ce a aparut in aproape toate pozele cu marile vedete care au pasit pe covorul rosu al Globurilor de Aur.

Organizatorii evenimentului au ales mai multe modele care sa imparta apa Fiji pe covorul rosu, insa Kelleth a reusit sa se strecoare in toate pozele pentru ca locul in care i s-a spus sa stea era chiar in raza fotografilor.

Kelleth s-a mutat in Los Angeles in 2015, iar in aceasta perioada a avut diferite joburi ca model. A pozat pentru lenjerie intima si costume de baie, a facut promotii pentru vitamine si masti de fata si a prezentat pentru diverse brand-uri.

Dupa aparitiile sale in pozele de la Globurile de Aur, ea a facut haz pe contul sau de Instagram. A postat o poza cu un articol in care s-a vorbit despre ea, iar apoi a comentat pe Facebook ca “nu mai are sens sa va spun ca a fost cea mai ciudata zi din viata mea.”

Judy Greer, starul din Bodyguard, Richard Madden, Constance Wu din Crazy Rich Asians, Lucy Boynton din Bohemian Rhapsody si Kiki Layne sunt doar cateva dintre vedetele cu care fata cu apa Fiji s-a pozat.

Kelleth a reusit sa se strecoare pana si intr-o poza care surprindea un sarut romantic intre Heidi Klum si noul sa logodnic Tom Kaulitz.

Kelleth s-a aratat recunoscatoare pentru atentia pe care a primit-o din partea presei. A distribuit cateva articole in care s-a scris despre ea si Globurile de Aur, dar a postat si o poza in care apare singura, fara noii sai prieteni faimosi, pe covorul rosu.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu