News

Fanii INXS sunt dezamagiti! Trupa renunta la muzica dupa 35 de ani de cariera!

Scris de Administrator

Dupa o cariera indelungata,trupa australiana INXS se retrage de pe piata muzicala. Rockerii au anuntat ca sambata seara vor sustine, la Perth, ultimul lor concert. In 1997, INXS a suferit o pierdere majora prin moartea solistului Michael Hutchence.

Conform informatiilor aparute pe websiteul Perth Now, tobosarul Jon Farris a anuntat oficial destramarea grupului rock INXS, trupa australiana urmand a sustine ultimul concert sambata seara, la Perth, in Australia. 

INXS a devenit unul dintre simbolurile rock-ului australian in anul 1977, reusind performanta de a vinde 30 de milioane de albume la nivel international. In anul 1997 trupa a trecut printr-o mare criza, dupa ce solistul Michael Hutchence si-a luat viata.

Rockerii au fost in centrul reality show-ului CBS “Rock Star: INXS” in 2005, cautandu-si un solist. Concursul a fost castigat de canadianul JD Fortune. In toamna anului trecut, Fortune a fost inlocuit de irlandezul Ciaran Gribbins.

„Facem ceea ce ne place sa facem. Cantam impreuna. Si nu ne-am oprit vreo secunda. Pentru noi, cutitul nu este niciodata indeajuns de acsutit. Dorim sa ne perfectionam in permanenta. Da, sunt mandru. Alte trupe s-au destramat. Sunt mandru ca am reusit sa avem o cariera incredibila. Nu am ramas doar in Australia. Am riscat totul si am reusit sa ne facem auziti in intreaga lume”, a declarat Tim Farris.

Scrie un comentariu