News

Fanii Eurovision nu prea sunt impresionati de piesa Romaniei

In ciuda reactiilor negative, romanii ii sustin pe Paula si pe Ovi pe forumurile Eurovision 

 

Mai sunt opt saptamani pana se va da startul editiei din acest an a concursului Eurovision. In timp ce reprezentantii tarii noastre, Paula Seling si Ovi, au dat pornit turneul de promovare, in comunitatile fanilor Eurovision parerile sunt impartite. Strainii nu se arata prea impresionati de piesa Romaniei si nici de vocea Paulei Seling, sustinand ca este o compozitie modesta.

 

„Nimic special si, intr-adevar, nu este o cantareata buna”, (un fan Eurovision din Suedia), „Piesa este ok, insa vocea solistei este deranjanta” (Germania), „Cea mai buna piesa din cele mediocre” (Italia), „Nu imi place. Anda Adam era mai buna” (Turcia),  „Romania a avut piese mai bune anii trecuti” (Serbia).

 

http://www.youtube.com/watch?v=g3uRm4kRL5w  

 

Foarte activi pe forumurile comunitatii Eurovision, romanii le iau apararea reprezentantilor lor de fiecare data. Majoritatea lasa mesaje de incurajare, de lauda atat de la adresa compozitiei cat si a vocii celor doi solisti si indeamna pe toata lumea sa voteze pentru Romania.

 

Conform sondajelor realizate pana acum, favorita la castigarea Eurovision-ului de anul acesta este reprezentanta Germaniei, Lena, cu piesa antrenanta „Satellite„.  Pe locurile imediat urmatoare se claseaza, conform sondajelor, Serbia, Israel, Croatia si Cipru.  

 

Germania 

 

Serbia 

 

Israel 

 

http://www.youtube.com/watch?v=BgAgCdVm2yE

Croatia 

 

http://www.youtube.com/watch?v=olZS31pdm5k 

Cipru 

Scrie un comentariu