Stiri externe

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Scris de Ana Kozma

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, dar si una din cele mai bogate, a disparut fara urma anul trecut, toata lumea banuind ca a intrat la inchisoare in urma evaziunii fiscale de care era acuzata. Iata ca nu este asa, iar frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu!

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Atunci cand Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, a disparut parca fara urma anul trecut, toata lumea banuia ca a intrat la inchisoare in urma scandalului de evaziune fiscala in care era implicata.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Iata insa ca lucrurile nu au fost deloc asa, iar viata lui Fan BingBing pare sa reintre pe fagasul normal. Dupa o lunga perioada in care a lipsit din lumina reflectoarelor, celebra actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu, cu ocazia IQIYI Ninth Anniversary Gala din Beijing.

Fan BingBing a bifat o aparitie impecabila pe red carpet, purtand o salopeta din colectia Resort 2019 by Alexander McQueen, accesorizata cu un clutch Petite Malle by Louis Vuitton si bijuterii cu diamante semnate De Beers.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

祝大家新春快乐、平安健康!爱你们。

O postare distribuită de Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) pe

Actrita a disparut in vara anului trecut, imediar dupa ce numele ei a aparut intr-un dosar de evaziune fiscala. Mai exact, conform anchetei, s-a descoperit ca ar fi incasat 7,3 milioane de dolari in urma unor filmari, in loc de 1,5 milioane de dolari, cum ar fi declarat autoritatilor fiscale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#355Movie #CannesYouHandleUs #电影355

O postare distribuită de Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) pe

Scrie un comentariu