Evenimente

FAMISOO. Clinica de HOLISTIC BEAUTY 360 care iti infrumuseteaza simultan sufletul si corpul

Scris de Iancu Iulia

Esti frumoasa si admirata. Dar esti bine si pe interior? A fi frumos cu adevarat inseamna sa ajungi la un echilibru intre starea interioara de bine,  sanatatea fizica si proporțiile estetice cât mai aproape de ideal.

Industria de infrumusețare a secolului XXI incorporeaza acesti trei factori esențiali. Nu este indeajuns sa ai o silueta ideala ori un ten ca de porțelan, daca nu iți ingrijesti starea emoționala, echilibrul psihic si nu iți hranesti sufletul cu o filosofie de viața sanatoasa.

Tocmai de aceea s-a dezvoltat, la nivel internațional, conceptul HOLISTIC BEAUTY 360, care este lansat in România la FAMISOO (www.famisoo.ro), o clinica special menita sa vindece, sa infrumusețeze si sa cultive emoțional fiecare persoana care ii trece pragul.

Se imbina astfel patru direcții deosebit de importante: procedurile estetice menite sa infrumusețeze aspectul exterior, evaluarea starii de sanatate prin biorezonanța, consiliere si coaching pentru dezvoltare personala, precum si terapiile de vindecare alterative (ex: tetha healing, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, electropunctura, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie si bioenergoterapie).

Proceduri de perfecționare estetica neinvazive

Pentru imbunatațirea aspectului fizic, FAMISOO exceleaza atât la capitolul procedurilor de dermopigmentare a sprâncenelor, a buzelor, a conturului ochilor, presopunctura si masaj facial, eliminarea definitiva a tatuajelor, extensii de gene, precum si dermopigmentarea scalpului (pentru atenuarea aspectului inceputului de chelie) ori a zonelor afectate de vergeturi, sau reconstrucția estetica a apectului mamelonului afectat de operația de masecomie.

Evaluarea starii generale de sanatate

Ca o alternativa a evaluarii clasice medicale a starii de sanatate, se poate efectua tehnica de biorezonanța, ce are scopul de a investiga starea intregului organism, de a depista afecțiunile inclusiv in faza incipienta, fara a se apela la radiaţii si fara efecte secundare. Prin urmare,

aceasta tehnica poate fi folosita inclusiv de femei insarcinate, de copii mici, bebelusi si de oameni in vârsta (exlus persoanele cu stimulator cardiac).

Consiliere si coaching pentru dezvoltare personala

Sesiunile de consiliere vin sa ajute la auto-perfecționarea personala, de a descoperi resurse interioare pentru a trece peste obstacole, de a deveni mai productiv, de a avea satisfacții in cariera si viața personala.

Terapii de vindecare alternativa

Starea de sanatate fizica si echilibrul emotional interior sunt potențate de terapii de vindecare alternative ce pot fi urmate alaturi de specialistii Famisoo. Printre acestea, tehnica theta healing, bioenergoterapie Tsubo (bowen bowtech), Reiki, mutarea punctului de asamblare, hipnoterapie, tehnica terapeutica de presopunctura Tsubo, aromaterapie, fitoterapie, managementul stresului. Aceste tipuri de terapii trateaza atât afecțiunile corpului, cât si pe cele ale sufletului, incercând sa redea echilibrul.

Micropigmentarea cheliei

Aceasta procedura este ideala pentru persoanele care sufera de calviție. Funcționeaza prin implantarea unor depozite de pigment pe suprafața scalpului si creeaza iluzia optica prin imitarea firelor naturale de par. Avantajele sunt multiple fața de un transplant de par – nu exista riscul ca procedura sa nu fie acceptata de catre scalp, ca in cazul firelor de par, recuperarea este imediata, iar costurile reduse. Acest tratament este recomandat atât femeilor cât si barbaților.

Eliminarea tatuajelor

Tatuajele nadorite sau inestetice sunt indeparate la Famisoo cu proceduri de laser. Dupa aplicarea unui asestezic local, flashul laser acționeaza direct in contact cu moleculele de metal din pigmentul tatajului permanent introdus in piele. Laserul microdescompune moleculele de pigment, acestea fiind ulterior eliminate de organism prin procesul natural de vindecare. Planul de tratament este diferit pentru fiecare client in parte, acestea variand de la 4 la 12 sedințe, in funcție de complexitatea tatuajului si de culorile folosite.

Persoanele nevoiase, familiile monoparentale si persoanele abuzate domestic, ajutate la FAMISOO

Famisoo susține periodic programe de ajutorare a persoanelor cu venituri mici, oferindu-le gratuit consiliere si terapii complementare.

De asemenea, a fost organizata si o campanie de susținere a persoanelor care au urmat tratamente de chimioterapie, oferindu-le gratuit procedurile de dermopigmentare a sprâncenelor. Famisoo ajuta inclusiv prin terapii, consiliere, coaching, cursuri, familiile monoparentale si persoanele abuzate psihic si fizic in cadrul familiei.

Scoala de formare profesionala

Cei care isi doresc sa isi construiasca o cariera in domeniul industriei de infrumusețare pot urma la Famisoo cursuri acreditare de formare profesionala: dermopigmentare, aromaterapie si fitoterapie, acupunctura si electropunctura, managementul stresului, reflexoterapie palmara/ auriculara, terapia tsubo, deblocarea meridianelor, tehnician maseur, specialist in activitate coaching, nutriție, ingrijire batrâni la domiciliu, infirmiera.

Prețuri medii

Famisoo a reusit sa imbine experiența personalului, tehnicile eficiente si produsele profesionale aduse din strainatate cu un plan de prețuri accesibile pentru un segment cât mai mare de public.

 

Contact

Clinica Famisoo se afla in Bucuresti, Str. Buga, nr. 20 (zona Muncii-Baba Novac).

www.famisoo.ro

Facebook: https://www.facebook.com/famisooromania/

Instagram: https://www.instagram.com/famisoo_romania/

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu