Stiri Interne

Familia Nadiei Comăneci. Cine o face fericită pe marea campioană!

Scris de Ana Kozma

O lume întreagă o cunoaște pe Nadia Comăneci, supranumită Zeița de la Montreal după aurul istoric cucerit la Jocurile Olimpice din 1976. Iată însă cum arată familia Nadiei Comăneci, oamenii care o fac fericită pe marea campioană!

Familia Nadiei Comăneci. Cine o face fericită pe marea campioană!

Încă din 1976, Nadia Comăneci este cunoscută și iubită peste tot în lume. De ani buni, marea campioană a părăsit România și duce o viață bună în America. Este căsătorită din anul 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, iar împreună au un băiat. Zilele trecute însă, Nadia a postat o fotografie rară pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

În imagine, apare în sala de gimnastică alături de mama ei. Aceasta are 80 de ani, însă nu s-ar spune privind-o. Are un spirit tânăr și zâmbetul pe buze, la fel ca celebra ei fiică.

Tricoul purtat de mama Nadiei Comăneci a atras tuturor privirile. Un tricoul negru cu inscripția 1.00. Nota pe care tabela Jocurilor Olimpice a arătat-o în dreptul Nadiei la Montreal. Asta deoarece tabela nu era prevăzută cu 4 cifre pentru a putea arăta 10.00.

„Eu și, pe bârna de echilibr. Are 80 ani, iar numărătoarea continuă”, a scris Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.

În trecut, Nadia Comăneci a dezvăluit că mamei sale îi datorează drumul în gimnastică. Ea a fost cea care a dus-o în copilărie pe Nadia într-o sală de sport pentru ca aceasta să își consume într-un mod util energia în exces.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit anul acesta nunta de argint. S-au împlinit așadar 25 de ani de la momentul în care cei doi și-au unit destinele. Nunta s-a desfășurat pe data de 27 aprilie 1996 la București. Nașii celor doi au fost Dana și Adrian Năstase.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Așa cum era de așteptat, Nadia Comăneci, cea mai bună gimnasta a tuturor timpurilor, i-a insuflat pasiunea sa pentru sport și fiului Dylan. Tânărul împlinește anul acesta 15 ani și nu doar că este pasionat de sport, ci chiar îi calcă pe urme celebrei sale mame, alegând să facă gimnastică.

Nadia Comăneci, la nunta de argint. Imagini de arhivă.

Scrie un comentariu