Stiri externe Video

Familia lui Sharon Stone, devastată de COVID-19

Scris de Ana Kozma

Sharon Stone trece prin momente cumplite. După ce bunica și nașa celebrei actrițe au murit din cauza COVID-19, acum sora și cumnatul ei au fost testați pozitiv și se luptă pentru viețile lor.

Familia lui Sharon Stone, devastată de COVID-19

Sharon Stone a făcut în ultimele zile câteva postări pe social media despre felul în care COVID-19 i-a distrus familia. Actrița a povestit că bunica și nașa ei au murit din cauza noului coronavirus. Iar în prezent, sora și cumnatul ei au fost testați pozitiv și se află în spital, luptându-se pentru viețile lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

Actrița dă vina pe cei care nu cred în acest virus și refuză să poarte mască. Sharon Stone spune că sora ei, care suferă de lupus, s-a deplasat exclusiv la farmacie în ultimele luni. Iar acum starea sa este una destul de gravă, ea aflându-se în categoria de risc maxim.

Totodată Sharon Stone vorbește despre sistemul defectuos de testare din Montana. Actrița a dezvăluit că acolo testele sunt permise doar dacă ești simptomatic. Iar din momentul în care ești testat, aștepți 5 zile rezultatul până la începerea tratamentului.

Sharon Stone, in lacrimi la Roma! Afla motivul!

„Sora mea, Kelly, care are lupus, are acum COVID-19. Sistemul ei imunitar e la pământ. Şi a stat izolată: nu a ieşit decât până la farmacie. Aceasta este camera ei spital. Unul dintre voi, cei care nu purtaţi mască, aţi provocat asta”, a scris Sharon Stone pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Repost from @thekellystone • Please listen with love

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

Totdată, sora actriței s-a filmat cu masca de oxigen pe față, respirând cu dificultate.

„Credeţi-mă, nu vreţi să aveţi Covid”, a scris și ea pe social media.

Și soțul lui Kelly este internat în spital cu COVID-19, luptându-se să trăiască.

Scrie un comentariu