News

Sex tape-urile “curg” in familia Kardashian! Kris si Bruce Jenner s-au filmat in timpul unei partide de amor!

Scris de Administrator

S-ar parea ca Kim nu este singura membra a familiei Kardashian ce are un apetit pentru filmari erotice. Recent, Kris Jenner a marturisit public faptul ca ea si sotul ei, Bruce, s-au filmat facand sex pentru a-si condimenta relatia.

kris-jenner-sex-tape

Intr-un teaser pentru cel mai nou episod al reality show-ului “Keeping Up With The Kardashians”, Kris Jenner face o dezvaluire socanta ce-i lasa fara cuvinte atat pe copiii cat si pe sotul ei – ea si Bruce Jenner s-au filmat in timp ce faceau sex pentru a-si condimenta relatia.

kris-jenner-sex-tape1

Dezvaluirea bomba vine imediat dupa ce Khloe Kardashian marturiseste ca recent a facut o sedinta foto incendiara pentru sotul ei, Lamar Odom.

kris-jenner-sex-tape2

Cu toate ca cei doi sunt in prezent separati dupa ce Lamar Odom a fost acuzat ca si-a inselat sotia, iar mai apoi arestat pentru conducere sub influenta unor substante interzise, s-ar parea ca relatia lor a reinceput sa intre pe un fagas normal.

“Ma simt foarte bine cu mine si ma simt putin mai bine cand ma gandesc la barbatul meu”, ii marturiseste Khloe surorii ei mai mici, Kendal.

kris-jenner-sex-tape4

Bruce este vizibil nemultumit de subiectul conversatiei, dar cu toate astea, Kris nu ezita sa spuna in gura mare: “Bruce si cu mine am facut o filmare in timp ce faceam sex”.

kris-jenner-sex-tape7

Scott Disick a fost cel care a detensionat rapid atmosfera, intreband in gluma: “Vorbim aici despre mai multe pozitii sexuale?”

kris-jenner-sex-tape3

Cei doi protagonisti spun imediat ca filmarea a fost facuta strict de amuzament si ca a fost deja stearsa.

kris-jenner-sex-tape5

Socata, Khloe isi intreaba mama a cui a fost nastrusnica idee.

“A fost a mea”, declara Kris.

Scrie un comentariu