Stiri Interne

Fake news despre împăcarea Andreei Bălan cu George Burcea. Ce spun apropiații!

Scris de Ana Kozma

Contrar informațiilor apărute zilele trecute în presă, Andreea Bălan și George Burcea sunt departe de a se fi împăcat. Iată ce spun apropiații celor doi!

Fake news despre împăcarea Andreei Bălan cu George Burcea. Ce spun apropiații!

Zilele trecute, o informație apărută în presă lua prin surprindere pe toată lumea. Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi împăcat. Și, mai mult decât atât, ar urma să plece într-o vacanță împreună. Iată însă că nu a fost vorba decât despre… fake news!

Conform WOWbiz.ro, între Andreea Bălan și George Burcea nu poate fi vorba de împăcare. Ba mai mult, divorțul este inevitabil.

”Andreea și George Burcea nu s-au împăcat, sunt niște știri clar false. Adică, da, vorbesc, dar nu sunt nici măcar amici. Vorbesc strict de fetițe, de creșterea lor, nu altceva. Nici nu se pune problema să meargă în vacanțe împreună, ar fi și culmea”, declară surse din apropierea celor doi.

Se pare că Andreea și-a găsit puterea să se vindece sufletește după despărțire. Iar divorțul este acum inevitabil.

”Andreea și George divorțează sigur. Nici nu se pune problema de împăcare, mai ales că ea s-a vindecat după suferința pe care a avut-o. Ei vorbesc, poate nu zilnic, dar des, dar o fac doar pe tema fetițelor. Andreea vrea ca fetele să își respecte tatăl, nu se pune problema, dar asta nu înseamnă că îl va primi înapoi”, au mai adăugat sursele pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan a dezvăluit că face terapie. Iar acesta a fost lucrul care a ajutat-o să treacă mai ușor peste despărțire și dezamăgiri.

„Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a spus vedeta pe vlogul ei.

Andreea Balan incepe procesul cu sotul. Ce bunuri vrea sa obtina!

Scrie un comentariu