Stiri Interne

Fabrica romaneasca de hituri KAZIBO Music cucereste piata internationala!

Scris de Administrator

Fabrica romaneasca de hituri KAZIBO Music se pregateste sa cucereasca piata muzicala internationala. Asta deoarece, saptamana viitoare, vor lansa un super single Markus Schulz feat Soundland.

KaziboMarkus1

Marti dimineata, la ora 08.00, un nou hit din studiourile KAZIBO se lanseaza pe piata internationala. Cei doi compozitori de la KAZIBO Music, Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, au produs un nou single ce ameninta topurile internationala.

KaziboMarkus

Markus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urilor. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare.

Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ-ii la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

KaziboMarkus2

Anul acest este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori – Best Producer, in cadrul galei MMA.

KaziboMarkus3

KAZIBO Music, a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu