News

Exclusiv! Wanda: „Cel mai penibil accesoriu la un barbat sunt… chilotii tanga”

Scris de Christian Stan

Mai multe vedete prezenta la evenimentul de lansare al site-ului Wardrobe-B au dat curs provocarilor ridicate de o echipa a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D si au declarat care sunt cele mai penibile accesorii pe care le poate purta un barbat. Wanda, Laura Cosoi, Maria Radu sau Nadina Campean au opinii diferite in aceasta privinta.

Lansarea site-ului de shopping on-line www.wardrobe-b.ro a fost un eveniment reusit, la care au luat parte foarte multe vedete. In aceasta seara, la „D-Paparazzi”, vedetele marturisesc care sunt cele mai penibile accesorii pe care le poate purta… un barbat.

„Cel mai penibil accesoriu pe care il poate purta un barbat poate fi cercelul in nas. Nimic nu este mai ingrozitor decat un barbat cu cercel in nas”, spune Alin Galatescu.

„Mie nu imi plac barbatii care se dau cu lac pe unghii. Imi place ca un barbat sa fie curat, ingrijit, insa nu imi place cand se exagereaza”, spune Laura Cosoi.

„Nu exista barbat mai penibil decat barbatul care poarta… chiloti tanga. Multumesc lui Dumnezeu nu am dat pana acum peste un asemenea exemplar la mine in dormitor, insa am vazut cativa pe plaja si mi-a fost de ajuns”, declara DJ Wanda.

„Ghiulul acela mare cu piatra sau un cap de vulture. Acesta este kitschul maxim”, spune Nadina Campean ( Antena 3).

„Ar putea sa fie cureaua, daca nu este bine aleasa”, spune Mirela Stelea.

„Barbatii trebuie sa aiba mare grija la accesorizare. O curea de calitate si un ceas sunt de ajuns”, declara Mihaela Drafta.

Scrie un comentariu