News

Exclusiv! Tania Budi: „Am suferit depresii si am fost dependenta de pastile. Le-am luat doi sau trei ani”

Scris de Christian Stan

Tania Budi marturiseste, in exclusivitate pentru „D-Paparazzi”, faptul ca a trecut prin perioade negre in viata ei, cand s-a confruntat cu depresii si a recurs la pastile pentru a-si reveni. Tania declara ca acest lucru se intampla in urma cu zece ani, iar pastilele le-a luat vreme de trei ani.

tania-budi-botox

Tania Budi recunoaste ca nu totul a fost roz in viata ei si ca s-a confruntat, pentru o lunga perioada, cu depresii.

„Depresia nu este neaparat o suferinta, cat este o stare de lipsa de energie, de ganduri negre, de lipsa de optimism… E o boala, insa eu n-am ajuns in stadiul ala, insa am trecut prin perioade mai negre in viata mea”, recunoaste Tania Budi.

Tania marturiseste ca depresia s-a caracterizat prin perioade lungi de sedere in casa, prin apatie si lipsa oricarei dorinte de socializare si de a face lucururi pe plan profesional.

„In depresii nu plangi. Stai si te uiti intr-un punct fix si ai impresia ca se naruie cerul pe tine. Ai impresia ca nu mai exista ziua de maine”, precizeaza Tania Budi.

Tania a reusit sa scape de aceste stari doar urmand un tratament specializat, insa vindecarea a necesitat un timp indelungat, de pana la trei ani.

„Recunosc ca am luat pastile pentru a-mi reveni. Nu pot sa spun ce sunt pentru ca au fost foarte puternice. Sunt pastile care au efect dupa sase luni, astfel ca trebuie sa le iei o perioada de timp indelungata. Eu le-am luat vreme de doi sau trei ani. Acest lucru se intampla in urma cu zece ani”, mai spune Tania Budi.

Interviul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu