News

Exclusiv! Sylvia este insarcinata?

Scris de Alexandru Manea

Desi declara in urma cu doar doua saptamani ca nu se simte pregatita sa devina mama, Sylvia se pare ca este insarcinata. O echipa a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D a surprins-o pe artista facand o vizita la spitalul „Filantropia” din Bucuresti, frecventat de toate vedetele care sunt pe cale sa devina mame.

In aceasta seara, de la ora 19:45, in cadrul emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D puteti urmari un material de tip paparazzi ce o are in centru pe Sylvia, sotia lui Andrei de la Alb Negru.

Chiar daca declara in urma cu doua saptamani ca nu este inca pregatita sa devina mama, faptele par sa stea altfel, intrucat paparazzii emisiunii au surprins-o pe artista facand o vizita la o clinica de ginecologie, frecventata de tinerele mamici.

Sylvia a fost surprinsa iesind dintr-o cladire de birouri, iar dupa cateva zeci de minute aceasta s-a oprit in fata Spitalului Finaltropia din Bucuresti. Acolo, Sylvia avea programare la un medic ginecolog si a stat vreme de 30 de minute in consultatie. Imediat dupa ce a iesit, Sylvia a fost filmata vorbind bucuroasa la telefon.

Intoarsa la masina, Sylvia a plecat ulterior spre o farmacie pentru a-si cumpara medicamente, semn ca medicul i-a prescris cateva pastile. Aceasta nu a fost insa singura oprire a artistei care sa lase de inteles faptul ca este insarcinata.

Intreg reportajul poate fi urmarit in aceasta seara, de la ora 19:45, la Kanal D, in cadrul emisiunii „D-Paparazzi”.

Scrie un comentariu