News

Exclusiv! Simona Patruleasa, o vedeta modesta: ,,Am decoratiuni absolut normale, nu lucruri scumpe”

Scris de Administrator

Simona Patruleasa este o vedeta modesta. Ea a marturisit ca nu obisnuieste sa arunce banii pe obiecte decorative scumpe, iar in locuinta ei sa gasesc lucruri absolut normale. Camera preferata a vedetei este cea a fiicei sale, pe care a decorat-o impreuna cu sotul ei, cand era inca insarcinata

Simona Patruleasa ne-a declarat ca nu obisnuieste sa cheltuiasca multi bani pe obiecte decorative.

,,Nu am in casa obiecte decorative scumpe, Am decoratiuni absolut normale, pe care le-am cumparat cu placere, care am considerat ca se potrivesc in casa. Nu sunt lucruri scumpe”.

Prezentatoarea stirilor Kanal D a marturisit ca locul preferat din casa este camera fiicei sale, pe care a decorat-o alaturi de sotul ei, cand era inca insarcinata. ,,Camera fiicei mele am decorat-o impreuna cu sotul meu, cand aveam opt luni, cand eram inca insarcinata. Am facut fiecare lucru pas cu pas, pana a iesit ceva foarte dragut, Este camera noastra preferata, sper sa fie si a ei, atunci cand o sa realizeze”.

Mai mult decat atat, Simona Patruleasa a marturisit ca se pricepe la orice, chiar si la schimbatul becurilor.

,,Nu zugravesc singura, insa sunt buna la toate. Stiu sa bat un cui, stiu sa schimb un bec, prize nu am schimbat inca, desi ma pricep cu siguranta si la asta. Nu am redecorat pana acum total locuinta, dar de fiecare data o revigoram, mai schimbat o draperie, o veioza, mai punem niste tablouri”, a declarat vedeta.

Scrie un comentariu