News

Exclusiv! S-a plictisit sa locuiasca la hotel!

 

 Valentina a gustat timp de trei luni din stilul de viata al vedetelor americane, locuind permanent la un hotel luxos

 

Dupa aproape trei luni de zile de viata la hotel, vedeta Televiziunii Romane, Valentina Ionescu, si-a facut bagajele si s-a mutat, impreuna cu iubitul ei, intr-un apartament din centrul Capitalei. Valentina a dorit ca prin mutatul la hotel sa guste din stilul de viata al vedetelor americane, insa s-a plictisit destul de repede.

 

“Este frumos cateva zile insa, pe urma, devine sufocant. Noi am locuit si la un hotel mic, Residence Domenii Plaza, si astfel toata lumea ne cunostea, stia ce ne place sa mancam, la ce ora plecam si ne intoarcem… Nu am prea avut intimitate, desi angajatii hotelului s-au straduit sa ne faca sa ne simtim ca acasa.

 

In plus, nu am avut prea mult spatiu pentru garderoba, si mai ales pentru colectia mea de pantofi… Eu nu imprumut haine pentru emisiunea mea saptamanala, ci mi le cumpar, asa ca va dati seama cam cum arata sifonierele mele. Este complicat sa iti organizezi viata dintr-o camera de hotel”, declara Valentina Ionescu.

 

Acesta este si motivul pentru care prezentatoarea emisiunii “VINEri Star” de la TVR International s-a mutat acum intr-un apartament spatios din centrul Capitalei.

 

“O alta pasiune a mea sunt florile, iar in noul apartament mi-am amenajat o mica sera. Am o colectie de orhidee rare, pe care mi le-am adus din locurile pe care le-am vizitat in vacante. A fost o intreaga aventura sa aduc acasa acesti tuberculi. Cunoscatorii probabil ca stiu cat de greoaie e procedura.”, continua Valentina. 

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu