News

Exclusiv! Un nou transfer in televiziune: Mihai Bendeac lasa Antena 1 pentru PRO TV!

Scris de Alexandru Manea

Toamna aceasta aduce mari schimbari in peisajul tv autohton, iar dupa ce CanCan TV a trecut de la Kanal D la Acasa TV, Mihai Bendeac puncteaza si el un transfer surpriza, tot in ograda trustului PRO. Mihai Bendeac va realiza la PRO TV propriul lui show de comedie.


Dupa doi ani de zile de contract cu Antena 1, acolo unde realiza emisiunea „In puii mei”, Mihai Bendeac va „evolua” din toamna la PRO TV, acolo unde va avea propriul sau show de comedie. Se presupune ca show-ul lui Mihai Bendeac va fi difuzat in prime-time, tot sambata seara.

Mihai Bendeac puncteaza astfel un nou transfer surpriza al toamnei, asta dupa ce saptamana trecuta s-a aflat ca show-ul de noapte CanCan TV pleaca de la Kanal D, dupa un an de contract, tocmai la Acasa TV.

Tot in aceasta toamna la PRO TV o vom vedea si pe Bianca Dragusanu, care isi va vedea visul cu ochii: acela de a concura la „Dansez pentru tine”. Bianca a fost curtata pentru emisiuni de televiziune atat de catre Kanal D cat si de Antena 2, insa a refuzat propunerile pentru a dansa la PRO TV.

Scrie un comentariu