News Stiri Interne

Exclusiv! Madalina Ghenea se iubeste cu Matei Stratan, fostul iubit al Laurei Cosoi!

Scris de Alexandru Manea

Madalina Ghenea face furori cu o noua relatie amoroasa dupa despartirea patimasa de Phillip Plein. Se pare ca cel care i-a furat inima de aceasta data este un roman, pe numele lui Matei Stratan. Acesta este fiul unui milionar de la Iasi, iar in trecut a avut relatii cunoscute cu Laura Cosoi, Andreea Joita (Antena 1) si designerul Madalina Dorobantu.

matei stratan

Matei Stratan este noul iubit al Madalinei Ghenea. Dupa ce si-a expus excesiv relatia cu Phillip Plein pe retelele de socializare, Madalina Ghenea a invatat din greseli si prefera sa joace cartea discretiei in ceea ce priveste identitatea noului sau iubit. 

madalina-ghenea-nou-iubit-1

Sursele noastre ne confirma faptul ca Madalina are acum o relatie de cateva saptamani cu Matei Stratan, fiul unui medic de la Iasi, Dan Stratan, despre care presa locala sustine ca ar avea o avere estimata la 200 de milioane de euro. Presa ieseana scrie ca Dan Stratan  este implicat in afaceri in publicitate, PR, IT, proiectare, dar mai ales in servicii de consultanta. Cei doi au fost vazuti in aceasta dimineata pe Aeroportul Otopeni, acolo unde Matei Stratan a fost recunoscut de cateva persoane.

madalina-ghenea-nou-iubit

madalina-ghenea-brunet

Cei doi si-au petrecut recent vacanta pe iahtul pe care Dan Stratan il are in Grecia. Acesta se numeste „Madiz”, a fost construit in anul 1902, a fost cumparat in 2007 cu suma de 7,8 milioane de euro si a fost transformat ulterior in mod spectaculos.

laura cosoi matei stratan

Matei Stratan a avut o relatie de trei ani cu Laura Cosoi

Matei Stratan a fost scolit la Londra, insa face furori in Romania prin cuceririle sale celebre. Matei Stratan s-a iubit vreme de trei ani cu Laura Cosoi, apoi a avut-o ca iubita pe Andreea Joita (Antena 1) si, cel mai recent, pe designerul Madalina Dorobantu.

stratan andreea joita

Matei Stratan a fost la un pas de casatorie cu Andreea Joita (Antena 1)

madalina dorobantu matei stratan

Cel mai recent, Matei Stratan a fost surprins in compania Madalinei Dorobantu

Laura Cosoi si Matei se mutasera impreuna in timpul relatiei lor de trei ani, dar, la un moment dat, relatia a devenit un cosmar pentru Cosoi. “Am avut o perioada foarte grea atunci. Dormeam trei-patru ore pe noapte, el in timpul asta se intalnea cu prietenii la noi acasa, puneau muzica, iar eu dormeam. Mi-a fost foarte greu. Si pe un fond de oboseala si din cauza unui tratament pe care l-am facut pentru ten, acestea mi-au afectat ficatul si nu am stiut si am facut depresie de la medicamente. Pentru ca apoi sa aflu ca in Statele Unite s-au sinucis mai multi oameni din cauza Roacutan-ului. Din cauza asta am inceput sa fac atacuri de panica foarte mari”, a dezvaluit Laura Cosoi intr-un interviu acordat pentru tabu.ro. Dupa ce s-a despartit de Stratan, Laura a devenit in scurt timp iubita lui Smiley.

Scrie un comentariu