News

Exclusiv! Madalin Ionescu: „Cristina este singura femeie din viata mea la care m-am gandit atat de mult”

Scris de Christian Stan

Noua vedeta Kanal D declara pentru emisiunea „D-Paparazzi” ca noua sa iubita, Cristina Siscanu, este femeia vietii sale. Madalin Ionescu marturiseste ca a asteptat un semn divin inainte de a-i se confesa Cristinei despre faptul ca o iubeste…

Cu doar cateva zile inainte de lansarea emisiunii sale „Drept la Tinta”, Madalin Ionescu a acordat un interviu exclusiv pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D si da detalii incitante despre relatia intens mediatizata cu Cristina Siscanu.

„Inainte sa-i spun Cristinei ce simt pentru ea, l-am intrebat pe Dumnezeu ceva… Am primit un semn si acest lucru a fost edificator pentru mine, pentru ca tot ceea ce a urmat a fost incredibil”, declara Madalin.

Totodata, noua vedeta Kanal D recunoaste ca niciodata nu i s-au aprins calcaiele dupa o femeie mai mult ca dupa actuala iubita, Cristina Siscanu.

„A fost singura oara in viata mea in care m-am gandit la o femeie atat de mult si mi-am dat seama ca daca nu fac pasul acesta sunt un tampit”, mai adauga Madalin.

Intregul interviu poate fi urmarit duminica seara, de la ora 19:30, in cadrul emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu