News

Exclusiv! Giulia Nahmany: „In lupta cu timpul folosesc o crema pe baza de alge marine”

Scris de Christian Stan

Vedetele nu sunt dispuse a accepta foarte usor trecerea timpului, astfel ca se iau masuri serioase pentru ca basmul „tinerete fara batranete si viata fara de moarte” sa devina realitate. Giulia Nahmany recunoaste la „D-Paparazzi” ca foloseste o crema minune.

Echipa emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D a surprins mai multe vedete la un eveniment monden si a aflat ca lupta cu timpul nu este deloc una usoara.

„Eu folosesc o crema speciala, pe baza de alge marine. Este foarte consistenta si se tapeaza pe fata. Face minuni insa este foarte, foarte scumpa”, declara Giulia Nahmany.

„Nu stiu ce fac in lupta mea cu anii… Nici macar tratamente faciale nu fac. Cand va fi cazul o sa recurg la ceva tratamente usoare. Nu sunt adepta interventilor de chirurgie estetica”, declara Corina.

„Eu nu ma agit prea tare in aceasta privinta. Sunt constienta ca vom imbatrani cu totii, indiferent de ceea ce facem in aceasta privinta. Important este sa te mentii tanar la minte”, spune bebelusa Oana.

„Eu sunt foarte impacata cu mine insami. Nu am nevoie de operatii estetice si de tratamente minune. Sunt constienta ca nu mai pot sa arat ca la 20 de ani si nici nu mai imi doresc lucrul acesta”, spune Daniela Nane.

Reportajul poate fi urmarit in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu