News

Exclusiv! Giulia: „Cu 1 milion de euro mi-as cumpara un yacht plin cu barbati si cu cataloage cu genti”

Scris de Christian Stan

Vedete-vedete insa banii nu cad din cer nici macar in cazul celor mai privilegiate personaje ce anima lumea mondena. Echipa emisiunii D-Papaparazzi de la Kanal D le-a provocat pe vedete la un exercitiu de imaginatie: ce ar face daca s-ar trezi dintr-o data cu un milion de euro in cont?

Grea intrebare pentru vedetele prezente la deschiderea unui mare magazin de brand din capitala, caci acestea au fost nevoite sa isi imagineze ce ar face ele cu un milion de euro. Raspunsurile sunt cat de poate surprinzatoare.

„Daca as castiga un milion de euro mi-as cumpara un yacht, un yacht plin cu barbati si cu cataloage cu genti”, spune Giulia Anghelescu.

„Nu as cheltui nimic din acesti bani. I-as investi intr-o afacere astfel incat sa scot doua sau trei milioane de euro peste cateva luni. Destept raspuns, nu?”, se intreaba Albertina.

„Pentru ca acum sunt impresionata de campania umanitara Salveaza Vieti cred ca as dona o mare parte din acest bani pentru aceasta campanie”, spune Andreea Raicu.

„Visul meu este acela de a construi un camin pentru cei mai buni studenti, aceia care au doar note de 10”, marturiseste Maria Dinulescu.

„O mare parte din acest bani i-as da pentru animalele de pe strada. In acest fel nu vor mai fi probleme, iar toti cainii fara stapan o sa aiba un adapost”, este raspunsul Taniei Budi.

Reportajul va fi difuzat in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu