News

Exclusiv! Diana Stefanescu, socata la un festival de film din Copenhaga! Afla motivul!

Scris de Christian Stan

Actrita Diana Stefanescu a participat la CPH Pix Film Festival, un celebru festival de film din Danemarca, acolo unde a invitata de producatorii filmului „Statue Collector”, in care Diana are rolul principal. Diana a participat la seara filmelor de scurt metraj, iar actrita romana a avut parte de o mare surpriza in timpul serii.


Diana Stefanescu a fost in centrul atentiei la CPH Film Festival din Danemarca, acolo unde actrita romanca a participat la invitatia producatorilor filmului „Statue Collector”, in care Diana joaca rolul principal. Diana a imbracat pentru acest eveniment o rochie creata special pentru ea de Sonia Trifan.

Diana a fost insotita de Shaky Gonzales (regizorul filmului) si de Mustafa Ali (producator), pelicula in care Diana joaca rolul principal urmand a avea premiera cat de curand.

„Am fost prezenta la acest Festival in seara filmelor de scurt metraj, iar producatorii mi-au pregatit o veritabila surpriza. Intre doua filme a fost rulat, pe ecran, trailerul filmului <Statue Collector>, spre surprinderea mea. Am fost socata, pentru ca a fost pentru prima data cand am vazut trailerul rulat intr-o sala de cinema. A fost un moment frumos, pe care mi-e foarte greu sa-l descriu”, declara Diana Stefanescu.

Scrie un comentariu