News

Exclusiv! Cornel Pasat, violent la ziua lui Kamara! Distrus de despartirea de logodnica lui?

Scris de Alexandru Manea

Cornel Pasat trece prin moment agitate. S-a despartit de logodnica lui iar aceasta ruptura pare sa il fi inebunit. La ziua lui Kamara (Alb Negru), se pare ca Pasat s-a imbatat si a recurs la gesturi necontrolate.

Cornel Pasat s-a despartit saptamana trecuta de logodnica lui, Bianca, din pricina gelozei. Se pare i-ar fi atras atentia blondinei ca isi ocupa prea mult timp cu Cristi Ursu, chipesul coregraf sosit in Romania pentru a ajuta la productia show-urilor Flamingo Boys de la Bucuresti. Deranjata de gelozia lui Pasat, Bianca si-a facut, se pare, bagajele si a parasit apartamentul in care locuiau.

“Da, este adevarat, dar nu vreau sa vorbesc despre asta. In acest moment, pentru mine prioritara este pregatirea celor doua spectacole pe care le am in curand”, a declarat Pasat pentru Libertatea.

Despartirea pare sa il fi inebunit pe coregraf, astfel ca sambata seara, la ziua lui Kamara, el s-a comportat foarte ciudat fiind, pe alocuri, violent.

Cornel s-a manifestat zgomotos, necontrolat, l-a ridicat pe Kamara pe umeri pana l-a dat cu capul de tavan, i-a dat un pumn in camera cameramanului de la Acasa TV, ricosand insa in reporterita televiziunii pentru ca in final,  sa il stranga de gat, in intentia de a parea glumet, pe reporterul Kanal D prezent la eveniment.

Surse din randul invitatilor petrecerii sustin ca Pasat era destul de baut si ca s-a comportat ciudat intreaga seara.

Scrie un comentariu