News

Exclusiv! Cat de des isi schimba Alina Sorescu garderoba si cat cheltuie pe haine!

Scris de Administrator

Alina Sorescu alege sa faca shopping atunci cand pleaca in vacanta, deoarece in Romania, prefera sa-si aloce timpul carierei si momentelor petrecute in familie. Ne-a dezvaluit ca nu obisnuieste sa cheltuie sume exorbitante pe haine si ca prefera sa investeasca in piese vestimentare de baza si de calitate cu ajutorul carora isi poate construi tinute cat mai variate.

alina_sorescu_-haine

„Imi reinnoiesc garderoba adesea atunci cand plec in vacanta deoarece acolo am mai mult timp la dispozitie sa colind magazinele. De cele mai multe ori, in strainatate, zonele comerciale coincid cu punctele de atractie turistica, asa ca impusc doi iepuri deodata: vizitez si fac shopping.

De obicei, cand vad ceva care imi place, imi iau, indiferent ca sunt in tara sau in vacanta. In general nu sunt o foarte mare cheltuitoare. Ca oricarei femei, imi place sa-mi cumpar lucruri, dar prefer sa investesc in piese vestimentare de baza si de calitate.

Obisnuiesc sa ma axez pe elementele de la care poti pleca atunci cand iti construiesti o garderoba. Chiar acum vreo 2 ani am facut o curatenie drastica in garderoba si cred ca am dat de-o parte cam 70% din hainele pe care le aveam. Am pastrat doar lucrurile simple si de baza la care am adaugat alte piese care combinate intre ele pot construi mereu tinute care mai de care mai diferite. Aldo Gucci spunea ca pretul se uita, dar calitatea nu, iar eu cred foarte mult in asta”, ne-a declarat Alina.

Artista nu este adepta produselor aparute pe piata din dorinta de a crea oamenilor cat mai multe nevoi.

„Nu sunt de acord cu nebunia asta aparuta in dorinta de a scoate pe piata cat mai multe produse, de a crea cat mai multe nevoi. Spre exemplu, solutia aceea la care se face atat de multa reclama si arepromite sa-ti curete calcarul din masina de spalat. Parerea mea este ca e vorba despre un produs inventat in scopul de a face bani”, a adaugat cantareata.

Scrie un comentariu