News

Exclusiv! Andreea Marin: „Violeta il mosteneste pe Stefan. Manifesta o predilectie pentru actorie”

Scris de Christian Stan

Aflata la Istanbul, Andreea Marin a acordat un interviu pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, care va fi difuzat in editia din aceasta seara, de la ora 19:45. Vorbind despre Violeta, Andreea Marin declara ca fiica ei se arata mai degraba interesata de actorie decat de televiziune si crede ca o sa-i calce pe urme lui Stefan Banica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christian Stan (D-Paparazzi, Kanal D) a insotit-o pe Andreea Marin in Turcia, la invitatia institutiilor de invatamant Lumina (care detin, printre altele, si renumita International School of Bucharest, la care este inscrisa si Violeta, fiica vedetei), intr-o deplasare de trei zile ce a avut ca scop cunoasterea valorilor traditionale si contemporane ale tarii si pregatirea marelui eveniment international denumit Olimpiada Internationala de Limba Turca.

In cadrul unui interviu acordat pe malul Bosforului, Andreea Marin a marturisit ca Violeta o surprinde pe zi ce trece.

„Invata zilnic cuvinte noi. La scoala are zile diferite pentru culturi diferite. Acesta este momentul in care acumuleaza foarte mult, iar acest lucru ma bucura pentru ca invat si eu odata cu ea”, declara Andreea Marin.

„Creste vazand cu ochii si este o adevarata domnisoara. Deja da buzna in sifonierul meu si manifesta o predilectie pentru pantofi. E tare simpatica. E varsta la care fiecare ghidusie a ei imi aduce zambetul pe buze”, continua Andreea Marin.

Intrebata daca isi doreste ca Violeta sa-i calce pe urme si sa aiba o cariera in televiziune, Andreea raspunde: „Nu, din fericire este orientata catre alte domenii si nu isi doreste sa faca televiziune. Manifesta insa o predilectie pentru actorie si as putea spune ca-l mosteneste pe tati. E insa prea devreme pentru lectii de actorie. O las sa-si traiasca copilaria”.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19.45.

 

Scrie un comentariu