News

Exclusiv! Andreea Marin, operata din nou la Istanbul!

Scris de Christian Stan

Problemele de sanatate ale Andreei Marin inca persista, vedeta fiind din nou operata saptamana trecuta. Conform surselor noastre, Andreea Marin a suferit o interventie chirurgicala la spate, saptamana trecuta, intr-unul dintre spitalele Acibadem din Turcia.

Intr-un interviu acordat pentru Kanal D in urma cu doua luni, Andreea Marin recunoastea, in premiera, ca are mari probeleme cu spatele si ca a apelat la medicii de la spitalul Acibadem din Turcia pentru a se pune pe picioare.

Tratamentul a continuat, se pare, si saptamana trecuta, intrucat Andreea a fost vazuta internandu-se intr-unul dintre spitalele Acibadem din Istanbul pentru o interventie chirurgicala.

Conform surselor noastre, Andreea a suferit o scurta interventie chirurgicala la spate si a stat internata in spital, sub supraveghere medicala, mai bine de 24 de ore. Andreea s-a simtit foarte bine dupa operatie, intrucat a parasit spitalul pe picioarele ei.

Fosta Zana a Surprizelor s-a intors de la Istanbul duminica seara, cu o cursa Turkish Airlines, iar cativa pasageri ne-au informat ca aceasta purta bandaje vizibile in zona spatelui. Contactata, Andreea Marin a preferat sa nu discute problemele ei de sanatate.

Foto: Ciprian Strugariu/ Tinuta: Mirela Stelea

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu