News

Exclusiv! Andreea Marin: „Imi mai doresc un copil”

Scris de Administrator

Cu doar cateva zile inainte de Paste, Iepurasul a venit la piticii de la centrul social Dimitrie Cantemir din Capitala in persoana Andreei Marin, care le-a citit acestora povesti, le-a adus un tort si le-a impartit cadouri. Prilej numai bun pentru echipa emisiunii D-Paparazzi de a o provoca pe Zana Surprizelor la povesti dragi legate de Sfintele Sarbatori…

Pentru Andreea Marin, Pastele este o sarbatoare dedicata familiei si traditiilor. „La noi in casa este o traditie sa te bucuri de primavara, sa ai casa plina de flori, cozonacul pufos venit din Moldova pe masa, placintele poale-n-brau, buna dispozitie”, declara Andreea Marin pentru „D-Paparazzi”.

Vedeta recunoaste ca, uneori, are obiceiul de a gati preparate traditionale romanesti. „Da, sigur ca da, gatesc si eu de Paste, fara a fi insa o bucatareasa desavarsita. Sunt norocoasa ca multe dintre bucatele traditionale de Paste vin de acasa, din Moldova”.

Cu toate ca anul acesta petrece Pastele la Bucuresti, Andreea Marin spune ca cel mai special Paste a fost cel petrecut undeva la tara, departe de zgomotosul Bucuresti.

„Cel mai reusit paste a fost la Telega, la o biserica de pe un deal. Am o casa langa Campina si am plecat acolo sa imi petrec Sarbatorile. Are o alta savoare Pastele in linistea unui sat”, continua Andreea Marin.

Intrebata daca isi mai doreste sau nu un copil, Andreea raspunde afirmativ. „Da, imi doresc un nou copil. Ar fi absurd sa spun ca nu mai vreau copii. Ma bucur ca Dumnezeu a fost darnic cu mine chiar daca asteptarea nu a fost scurta. Imi doresc un alt copil cu mare drag”, continua Andreea Marin.\

Interviul realizat de Christian Stan poate fi urmarit in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, cu incepere de la ora 19:45.

Scrie un comentariu