News

Exclusiv! Adelina Pestritu s-a despartit de iubitul ei, Razvan Ispas!

Scris de Christian Stan

Formau cuplul perfect, iar Razvan ii promisese in fata prietenilor ca o va duce la altar pana la sfarsitul anului. Din pacate nu a fost sa fie asa, intrucat Adelina Pestritu si Razvan Ispas nu mai sunt impreuna. Nu cunoastem exact motivele pentru care prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D a rupt relatia cu Razvan Ispas, insa se pare ca Adelina nu are deloc noroc in dragoste.

Adelina Pestritu traia o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Ispas, iar acestia dadeau de inteles ca vor ajunge la altar cat de curand.

Conform Cancan, in cadrul vacantei de 1 mai, Razvan i-a spus Adelinei ca o va face mireasa pana la sfasitul anului. Toate aceste promisiuni au fost facute sub ochii prietenilor lor. Adelina se arata deosebit de fericita de cele spuse de iubitul ei, desi nu a fost ceruta in mod oficial de nevasta.

Adelina Pestritu si Razvan formau un cuplu de cateva luni, iar de Paste cei doi si-au cunoscut familiile. ,,De Paste, am petrecut impreuna cu Razvan la familia mea, la Campulung Muscel. A fost pentru prima oara, l-am prezentat parintilor si au fost foarte incantati de el. In Noaptea de Inviere, am luat lumina de la Manastirea Negru Voda”, a declarat atunci Adelina pentru ziarul Ring.

Se pare insa ca prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D nu are noroc in dragoste, intrucat aceasta s-a despartit in urma cu cateva zile de Razvan Ispas. Nu se stie care sunt motivele, insa Adelina a fost cea care a avut initiativa.

Dupa un mariaj esuat cu Liviu Varciu si cateva relatii mai mult sau mai putin serioase, Adelina parea a-si fi gasit linistea in bratele lui Razvan Ispas. N-a fost insa sa fie asa…

Scrie un comentariu