News Stiri Interne

Exclusiv! Adela Popescu, favorita sa prezinte „Ferma Vedetelor”!

Scris de Christian Stan

Schimbari mari la „Ferma Vedetelor” odata cu cel de-al doilea sezon, care va debuta in luna ianuarie 2016. Se pare ca Iulia Vantur nu va mai prezenta show-ul de la PRO TV, iar producatorii au facut zilele trecute casting pentru o noua gazda. Dintre toate vedetele chemate la probe, favorita este Adela Popescu.

adela-popescu41

Adela Popescu va fi, foarte probabil, noua prezentatoare a reality-show-ului „Ferma Vedetelor”. Surse din cadrul PRO TV declara, in exclusivitate pentru Agentia de Presa Mondena, ca Adela Popescu s-a descurcat cel mai bine la casting-ul desfasurat zilele trecute.

„Daca se va lua decizia inlocuirii Iuliei Vantur, fapt ce nu este 100% sigur in momentul de fata, atunci prezentatoarea show-ului va fi Adela Popescu. Au fost prezente la casting numeroase vedete, insa Adela este favorita. Ea s-a descurcat foarte bine” ne-a declarat o persoana din echipa show-ului de la PRO TV.

Zilele trecute se vehicula ca Anamaria Ferentz a fost prezenta la casting pentru postul de prezentatoare, insa acest lucru nu este adevarat. Anamaria Ferentz va face parte din show in calitate de concurenta.

Odata cu al doilea sezon, producatorii au decis schimbarea locatiei de filmare, la o ferma din Cipru. Decizia a fost luata de conditiile meteo mult mai „blande” de care se bucura insula Cipru, in lunile ianuarie si februarie temperatura medie avand o medie de 18-20 de grade.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu