Stiri Interne

Ex-Principele Nicolae s-a casatorit in secret?

Scris de Alexandru Manea

Fostul principe Nicolae s-a casatorit, se pare, in secret cu Alina Maria Binder. Iata cum a iesit la iveala, intr-un mod neasteptat, aceasta informatie.

Ex-Principele Nicolae s-a casatorit in secret?

Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, cel care a fost pana acum doi ani Principe al Romaniei, s-a casatorit, se pare, in secret cu logodnica lui. Cei doi au fost trecuti pe lista departicipanti la funeraliile Regelui Mihai drept domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills. Se subintelege ca acestia deja s-au casatorit, tanara Alina Binder.

Se aude ca Regele Mihai, bunicul lui Nicolae, si-ar fi dat vara aceasta acordul asupra casatoriei celor doi.

Lui Nicolae i-a fost retras titlul de Principe in luna august 2015, fiind inlaturat de la succesiunea la tron, se pare din cauza unei relatii amoroase cu Nicoleta Carjan, neaprobata de familia regala, in urma careia ar fi rezultat nasterea unui copil, nerecunoscut de Nicolae.

Dupa acest episod controversat, fostul Principe si-a refacut viata amoroasa alaturi de Alina Maria Binder, cu care s-a logodit si, ulterior, casatorit.

Din pricina faptului ca i s-a retras titlul de Principe, Nicolae a fost renegat de familia regala, dovada ca, in ultimele saptamani de viata ale Regelui Mihai, nu a fost primit in resedinta din Elvetia pentru a-si vedea bunicul.

Scrie un comentariu