Stiri externe

Ex-Principele Nicolae s-a afișat la nunta regală cu viitoarea soție

Scris de Alexandru Manea

Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat până acum doi ani titlul de Principele Nicolae al României, s-a afișat la nunta regală dintre contele Jean d’Haussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart alături de Alina, viitoarea lui soție.

Ex-Principele Nicolae s-a afișat la nunta regală cu viitoarea soție

Contele Jean d’Haussonville cu Maria Magdalena de Tornos y Steinhart au organizat ceremonia nunții la Viena, iar cavaler de onoare a fost Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, cel care a purtat până acum doi ani titlul de Principele Nicolae al României. Nicholas a fost însoțit de Alina Binder, cea cu care s-a logodit de curând.

”Ne bucurăm să fim alături de prietenii noştri Contele Jean d’Haussonville şi Maria Magdalena de Tornos y Steinhart, într-un moment deosebit şi fericit al vieţii lor. Ceremonia a avut loc la Viena, pe 26 august, iar eu am avut onoarea să fiu cavaler de onoare. O căsnicie fericită şi trainică le dorim!”, a scris Nicholas de Roumanie Medforth-Mills pe pagina lui de socializare.

Pentru acest eveniment, fostul principe a purtat un frac negru, pantaloni gri cu dungi verticale, vestă gri, cămașă albă și cravată albastru deschis. Alina a purtat două rochii pe durata ceremoniei: o rochie roz pudrat, simplă, cu mâneci lungi, pălărie fantezie în aceeași nuanță, fără multe accesorii, iar seara o rochie mov.

Nicholas și Alina se vor căsători în anul 2018. Nicholas de Roumanie Medforth-Mills este nepotul Regelui Mihai, iar în august 2015 a renunțat la succesiunea la tron și la titlul de Principe ori Alteță Regală.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu