Stiri externe

Fashion alert! Geanta Petra este noua Hermes Birkin!

Scris de Administrator

Brand-ul Everlane lanseaza luna viitoare geanta Petra, un accesoriu de lux, la un pret accesibil, pe care deja 7.500 de fashioniste au declarat ca il vor cu orice pret.

geanta-petra1

Dorinta de a intra in posesia unei noi genti din piele extrem de chic le-a determinat pe fashionistele din intreaga lume sa se inscrie deja pe o lista de asteptare ce pare interminabila, aidoma celora de la celebrele genti Hermes.

Brand-ul Everlane lanseaza in luna noiembrie geanta intitulata Petra, iar pe lista de asteptare s-au inscris deja nu mai putin de 7.500 de doamne si domnisoare din intreaga lume.

Disponibila in trei variante, cu preturi diferite – Magazine (325 de dolari), Market (365 de dolari) si Portofolio (425 de dolari) – geanta este confectionata 100% din piele italieneasca.

geanta-petra3

„Credem ca are atata succes pentru ca este un produs foarte bun din punct de vedere calitativ, disponibil in forme si culori clasice. Este confectionata intr-o fabrica din Italia cu care lucreaza mai multe brand-uri de lux. Diferenta intre noi si ei consta in pret – ridicat la ei, accesibil la noi”, explica un reprezentant Everlane.

Geanta Petra este produsa anul acesta intr-o serie limitata de 1000 de bucati, urmand ca abia la inceputul anului viitor sa fie confectionate mai multe.

geanta-petra

Everlane, un brand disponibil exclusiv online, care s-a lansat in urma cu doi ani, a devenit rapid cunoscut gratie tricourilor premium de bumbac pe care le comercializeaza contra sumei modice de 15 dolari.

Transparenta reprezinta cheia succesului pentru aceasta companie, care, zilele urmatoare, va lansa o sectie speciala a site-ului, pentru a le permite cumparatorilor accesul in „culisele” de productie.

Scrie un comentariu