Stiri Interne

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps din Oradea, pentru copiii bolnavi de cancer, este anulat

Scris de Alexandru Manea

Evenimentul caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata”, pe care Kinga Sebestyen urma sa il organizeze in Oradea, in data de 14 martie, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer, este anulat din pricina restrictiilor impuse in aceasta perioada ca urmare a raspandirii Coronavirusului.

Evenimentul caritabil Kangoo Jumps din Oradea, pentru copiii bolnavi de cancer, este anulat

Organizatorii anunta ca noua situatie impiedica organizarea acestei actiuni la care urmau sa participe mii de oameni, multi sositi si de peste hotare. In acest sens, Kinga Sebestyen le recomanda pasionatilor de Kangoo Jumps sa faca donatii personale in conturile Asociatiei M.A.M.E., iar instructorilor Kangoo Jumps sa doneze o parte din taxele claselor de Kangoo Jumps din luna martie.

“Cu parere de rau va anuntam ca suntem nevoiti sa anulam evenimentul Kangoo Jumps pentru Viata din 14 martie. Ar fi fost cea de-a zecea editie consecutiva. Am donat anual banii stransi in urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. Pentru ca nu vom mai putea tine acest eveniment, imi doresc ca instructorii acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii sa doneze taxele de participare de la clasele lor in conturile Asociatiei M.A.M.E. Imi doresc sa ne unim fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire speciala”, declara Kinga Sebestyen.

Conturile Asociatiei sunt:

 

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX

EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Donatiile se pot face si online pe https://asociatiamame.com/doneaza , mentionand „Kangoo Jumps for life 2020”.

Sanatate pe ghete Kangoo Jumps in 10 orase. Kinga Sebestyen si trei medici ajuta sute de persoane prin studiul KAPO!

Scrie un comentariu