News

Eveniment! Karl Lagerfeld, surprins fara ochelarii de soare

Scris de Christian Stan

Karl Lagerfeld nu se desparte de ochelarii lui negri nici macar noaptea, insa astazi a fost surprins pe picior gresit de paparazzi. Aflat la Saint Tropez, in timpul pranzului, designerul a fost fotografiat fara ochelarii lui de soare, deveniti trademark.

 

Paparazzi au fost foarte agili astazi, in Saint Tropez, cand nu au scapat nefotografiata nicio miscare a faimosului designer de la Chanel, care a fost surprins astfel fara omniprezentii ochelari de soare.

Daca ati fost curiosi sa aflati cum arata Papa Karl fara ochelari sau daca are intr-adevar ochi, iata dovada. Karl Lagerfeld a fost fotografiat in timp ce servea masa la o cafenea din Saint Tropez si si-a sters ochelarii. Designerul a fost insotit la masa de muza lui, modelul Baptiste Giabiconi, cel care a vizitat Romania in urma cu cateva saptamani.

Cu toate ca se afla in vacanta la Saint Tropez, iar afara este foarte cald, designerul nu a renuntat la hainele sale elegante nici macar atunci cand s-a decis sa strabata la pas statiunea franceza.

Scrie un comentariu