Evenimente

Cum s-au distrat Giulia, Bianca Ionita si Sore la inaugurarea primului cocept-store VANS din Romania

Scris de Administrator

O multime de vedete autohtone, printre care CRBL, Bianca Ionita, Giulia Anghelescu, Sore, Anca Serea, Irina Mohora, Geanina Ilies, Ovidiu Buta, Andreea Ibacka sau Sonia Argint Ionescu, au luat parte, la sfarsitul saptamanii trecute, la un eveniment uber-cool, organizat cu ocazia inaugurarii primului „concept-store” VANS din Romania.

Giulia Anghelescu, Bianca Ionita, Sore Mihalache

Moda urbana s-a imbogatit cu un nou brand! A fost inaugurat primul „concept-store” VANS din Romania, printr-un eveniment uber-cool, care a reunit celebritati, jurnalisti, bloggeri, break-danceri, solisti, artisti de beatbox, trupe de muzica rock, rapperi, artisti de graffiti, skateri si bikeri.

TAZ CRBL Taz

Evenimentul a fost „energizat” de TAZ, care a „deschis portile” magazinului, situat la parterul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, printr-un „battle” de streetdance sustinut de trupele RockOn si RockKids!

Alexandra Badoi (Antena1), Andrei Nourescu (Dolce Sport)

Alexandra Badoi (Antena1), Andrei Nourescu (Dolce Sport)

Amalia Enache (PROTV)

Amalia Enache (PROTV)

Anca Serea (PrimaTV)

Anca Serea (PrimaTV)

Andreea Ibacka (AcasaTV)

Andreea Ibacka (AcasaTV)

Andrei Nourescu (DolceSport)

Andrei Nourescu (DolceSport)

Vedete, precum CRBL, Sore Mihalache, Giulia Anghelescu, Florin Grozea (Hi-Q), Amalia Enache (ProTV), Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilies (Antena 1), Bianca Ionita (Kanal D), Anca Serea (Prima TV), Simona Taranu (Digi 24), Andrei Nourescu (Dolce Sport), Andreea Ibacka (Acasa TV), Sonia Argint Ionescu (TVR 1), Camelia Baltoi (Digi Sport), Alexandra Badoi (Antena 1), Irina Mohora (TVR 1) sau Ovidiu Buta, au experimentat „filozofia” VANS: un mix autentic de incaltaminte, haine si accesorii care se remarca prin design-ul cool, „relaxarea” studiata, materialele de calitate si stilul confortabil.

echipa VANS

Echipa Vans

Andrei Bereanda si Ovidiu Buta (GQ), Ioana Capanu si oana Buican (Vans)

Andrei Bereanda si Ovidiu Buta (GQ), Ioana Capanu si oana Buican (Vans)

VANS se adreseaza trendsetterilor, coolhunterilor, celor care sunt pasionati de cultura urbana si, in general, acelor oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa desfiinteze conventiile si regulile citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.

rideri Deliric Deliric StefanMateri(solist LesElephantsBizarres)

Astfel, bikerii si skaterii (printre care Alin Moldovan, Raul Jula si Razvan Popescu, rideri VANS Romania), au avut mall-ul la dispozitie pentru a face trick-uri si acrobatii pe ritmurile rapperului Deliric si a artistului de beatbox Sarpe.

LesElephantesBizarres Echipa Vans

Trupa Les Elephants Bizzares a sustinut un super concert, in timp ce Francezu a desenat cu graffiti un oras al viitorului, imprimat cu logo-ul „Off the Wall”, o expresie folosita de skaterii din anii ’70, devenita simbol al brand-ului VANS!

CRBL

CRBL s-a plimbat cu skate-ul prin mall si a inchis evenimentul printr-o extragere la sorti a castigatorilor tombolei VANS. Astfel, 15 tineri au castigat tricouri, sepci si incaltaminte, dar au si primit autografe de la celebrul solist.

Augmented Reality

Pentru prima oara in Romania, la inaugurarea unui magazin, a fost folosita tehnologia Augmented Reality pentru a realiza Interactive Printing: folosind smartphone-ul, fanii brand-ului au scanat afisul din vitrina magazinului si au putut vedea un spot publicitar al brand-ului VANS, videoclipul „In Culori” al trupei Les Elephants Bizzares, iar printr-un simplu touch au dat Share pe Facebook experientei! Evenimentul a fost sustinut de Snack Attack, IQBox si Monster Energy.

Bianca Ionita(KanalD)

Bianca Ionita(KanalD)

FlorinGrozea (Hi-q)

FlorinGrozea (Hi-q)

Geanina Ilies (Antena1)

Geanina Ilies (Antena1)

Irina Mohora (TVR)

Irina Mohora (TVR)

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu

Infiintat in 1966 in California, VANS este o forta globala in industria de action sport, fiind preferatul practicantilor de skate, surf, snowboard si BMX, din toata lumea, atat in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor sportive si a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare, de zi cu zi. Anul acesta, VANS a colaborat cu trupa Beatles pentru lansarea unei colectii capsula “The Yellow Submarine”, a contribuit la crearea de locuri de munca pentru femeile din Ghana si a realizat o campanie impotriva abandonarii animalelor de casa.

Bianca Ionita (KanalD)

Bianca Ionita (KanalD)

Sonia Argint Ionescu (TVR)

Sonia Argint Ionescu (TVR)

Sore Mihalache

Sore Mihalache

CameliaBaltoi (Digisport) Simona Taranu (Digi24)

CameliaBaltoi (Digisport) Simona Taranu (Digi24)

Scrie un comentariu