Evenimente News

S-a lansat locul de intalnire al gentlemanilor din Romania – Facebook Chivas Romania

Scris de Alexandru Manea

Adevaratii gentlemeni moderni au de astazi un nou loc de intalnire – pagina de Facebook Chivas Regal Romania (facebook.com/Chivas.Romania). Sustinator al unor valori precum onoarea, loialitatea sau cavalerismul, Chivas ii invita pe cei ce rezoneaza cu acest univers sa se alature comunitatii online. Chivas Regal este partener oficial al renumitului Festival International de film de la Cannes.

Pagina Facebook.com/Chivas.Romania se deschide cu The Pledge sau altfel spus cu promisiunea de a adera la valorile Chivas.

Odata parte din comunitatea gentlemenilor moderni, membrii pot descoperi istoria brandului tradusa in imagini, dar si alte informatii exclusive dedicate barbatului Chivas.

Pentru inceput parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes va fi marcat printr-o sectiune speciala actualizata in timp real cu fotografii si informatii din timpul evenimentului. Acesta este doar inceputul activitatii Chivas Regal pe Facebook.

“Prezenta in social media era urmatorul pasul logic in crearea unei comunicari integrate pentru Chivas Regal. Am urmarit intotdeauna sa dezvoltam acest brand pe toate canalele, iar prezenta in online completeaza perfect strategia gandita impreuna cu echipa 2activePR.

Ne vom folosi de noua platforma pentru a pastra o legatura cat mai stransa cu fanii brandului si speram sa devina, in scurt timp, cea mai mare comunitate a gentlemenilor moderni din Romania”, a declarat Dumitru Titica, Director de Marketing Pernod Ricard Romania

„Principala noasta provocare este sa dam viata valorilor Chivas Regal in mediul online. Desi administram la ora actuala comunitati de sute de mii de oameni, in acest caz accentul este pus pe calitatea conversatiei si construirea unui cont de facebook care sa fie o sursa reala de inspiratie pentru aspiring modern gentlemen”, declara Corina Barladeanu, General Manager 2activePR.  

  

Aseara, la restaurantul Heritage din Bucuresti, a avut loc un eveniment exclusivist la care au fost invitati barbati renumiti pentru eleganta lor, cu influenta in mediul on-line din Romania. Printre acestia si Sorin Dutoiu (Agentia de Presa Mondena si ADPM PR).

Cu totii au luat parte la o sesiune de „mentoring” in care au aflat informatii interesante despre procesul de fabricare al renumitului Chivas Regal.

La eveniment au luat parte si Virgil Iantu, Adrian Despot, Lucian Mandruta, Marius Florea Vizante, Cabral Ibacka.

Chivas Regal este un brand din portofoliul companiei Pernod Ricard, avand vanzari de peste 200 milioane de litrii anual, in peste 200 de tari (mai mult de o sticla vanduta la fiecare secunda) – cea mai mare cifra de afaceri din toate timpurile.

Chivas Regal a atins o puternica performanta globala – numarul 1 in Europa si Asia, cu o crestere dinamica in Europa de Est, America de Sud si majoritatea pietelor in crestere. Gama Chivas Regal reprezinta chintesenta stilului, valorii si exclusivismului si include Chivas Regal cu vechime de 12, 18 si 25 ani.

Scrie un comentariu