Evenimente News

Alexandru Ciucu, nr.1 in echipa nationala de rugby a Romaniei! Stejarii au defilat in echipament sportiv in fata a peste 200 de invitati!

Scris de Christian Stan

Calendarul oficial Alexandru Ciucu 2013, care ii are ca protagonisti pe membrii echipei nationale de rugby, a fost lansat aseara printr-un eveniment aparte, prezentat de Alina Sorescu, la care a participat, pe langa personalitati din lumea sportului si a showbiz-ului, si Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei.

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu a avut onoarea sa aiba alaturi, nume cunoscute precum Alin Petrache (Presedinte Federatia Romana de Rugby), Marius Urzica,Ovidiu IoanitoaiaDoina MelinteDana SavuicaMirela Stelea, designerul de bijuterii Madalina Flusberg, designerul Mihaela DraftaGeanina IliesIrina Deleanu (Presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica), Constantin IosefLaurent TouretteIrina CordoneanuGiulia NahmanyThea HaimovitzRuxandra Dragomir (Presedinte Federatia Romana de Tenis), precum si reprezentanti a peste 20 de posturi TV, reviste si ziare mondene si de sport.

In salonul Le Diplomate al Athenee Palace Hilton, invitatii au asistat la o prezentare de moda mai putin obisnuita, ce i-a avut ca modele pe componentii lotului national de rugby.

Sportivii au urcat pe scena imbracati in echipamentul sportiv, fiecare facand cativa pasi pe scena si pozand in fata oaspetilor, in ipostaze asemanatoare celor din calendar.

Alexandru Ciucu a decis ca, pentru acest eveniment, sportivii sa imbrace echipamentul sportiv, si nu fracurile cu care au pozat in calendar, pentru a expune cele doua ipostaze contrastante: pe scena s-au prezentat asa cum intra pe terenul de joc, iar pe terenul de joc, la sedinta foto, au intrat in costume elegante de ceremonie.

 

Alexandru Ciucu a primit din partea echipei si a presedintelui FRR un echipament sportiv inscriptionat cu numele Ciucu si numarul 1, precum si un balon de joc personalizat cu semnaturile tuturor membrilor echipei.

 

Momentul prezentarii sportivilor a fost urmat de un recital al adolescentilor care vor beneficia de sprijinul financiar rezultat in urma vanzarii calendarului oficial Alexandru Ciucu.

Cei sase artisti, care fac parte din programul “Tinere Talente” al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, au interpretat vocal, la vioara sau la pian, compozitii clasice ale marilor compozitori, oferind-le invitatilor ocazia sa remarce talentul lor extraordinar ce merita a fi cultivat in continuare.

La finalul recitalului, Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a urcat pe scena pentru a multumi organizatorilor pentru intentia laudabila de a ajuta copiii talentati, apreciind calitatea produsului, precum si inedita asociere intre sportul de performanta si stilul vestimentar masculin.

ASR Principesa Margareta a Romaniei a primit din partea initiatorilor proiectului un balon personalizat cu semnaturile tuturor componentilor lotului national de rugby, salutandu-i pe fiecare dintre acestia, personal, la finalul evenimentului.

Prezenta extraordinara a ASR Principesa Margareta a punctat semnificativ colaborarea stansa pe care designerul Alexandru Ciucu o detine de ani buni cu Casa Regala, ca si Furnizor Oficial.

La finalul evenimentului, invitatii au putut achizitiona Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013, personalizat cu numele cumparatorului si cu semnaturile sportiilor din lotul national de rugby. Primul care a achizitionat calendarul, contra sumei de 100 de lei, a fost chiar Constantin Iosef, fost rugbist in echipa de tineret a Romaniei si in cea nationala sub 19 ani. La fel au procedat si ceilalti invitati, incantati de calitatea calendarului, dar si de scopul nobil al acestuia.

Pentru acest calendar, membrii Echipei Nationale de Rugby a Romaniei au trecut printr-o transformare stilistica in dorinta de a ajuta copiii talentati. La initiativa creatorului de costume premium, Alexandru Ciucu, sportivii au renuntat la echipamentul sportiv si au imbracat pentru o zi, elegantele fracuri create de designer.

Membrii Echipei Nationale de Rugby apar in cele 12 file ale calendarului in ipostaze de joc, pe teren, respectand regulile si disciplina partidei, insa schimband echipamentul sport cu costumele semnate de Ciucu.

Fotograful ales de cunoscutul designer pentru acest proiect este Alex Galmeanu, iar cei doisprezece sportivi selectionati din Echipa Nationala de Rugby sunt Madalin LemnaruOtarTurashviliAndrei UrsacheViorel LucaciCosmin RatiuFlorin SurugiuGal CsabaIonut BotezatuDragos VasileMihai AdascaliteiMihai RoscaVasile Rus.

Proiectul exprima cele doua laturi contradictorii ale personalitatii masculine, prezentand, pe de-o parte, barbatul puternic, activ, dur si luptator, care pastreaza din instinctele primare, si remarcand, pe de alta parte, barbatul imblanzit, rafinat, elegant, perfect adaptat regulilor societatii moderne.

Profitul rezultat in urma vanzarii Calendarul Alexandru Ciucu 2013 va fi donat Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, in beneficiul programului “Tinere talente”, in virtutea relatiei traditionale pe care Alexandru Ciucu o are cu Casa Regala ca furnizor oficial.

Calendarul Oficial Alexandru Ciucu 2013 are pretul de 100 de lei si poate fi cumparat incepand cu data de 5 decembrie din reteaua de magazine Tata&fiul si de la Atelierul de Inalta Croitorie Alexandru Ciucu. Calendarul poate fi deasemena comandat de pe site ul oficial al atelierului, www.alexandruciucu.ro.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu