Stiri Interne

Andreea Esca si Elwira Petre au iesit la o plimbare fashion prin Gradina Secreta a Bucurestiului

Scris de Administrator

Andreea Esca, Corina Caragea, Elwira Petre, Diana Enciu si Alina Tanasa au avut serile trecute ocazia de a se plimba in voie printr-o gradina interioara “secreta” amplasata in inima Bucurestiului, admirand totodata cele mai noi tendinte in fashion, lansate de designeri romani extreme de talentati.

vedete-band-of-cretors

Serile trecute, timp de cateva ore, sala principala a unui hotel de lux din Bucuresti a fost transformata de catre cei de la Band of Creators intr-o gradina interioara aflata chiar in inima orasului, o gradina secreta in care au fost prezentate creatiile a 7 tineri designeri romani.

“Pentru ca a venit toamna peste toate gradinile secrete din Bucuresti ne-am hotarat sa inventam una. Aseara am impartit-o cu multi prieteni si cu o banda de creatori care au colorat-o cu ajutorul personajelor inventate de ei. Ei sunt noul val de designeri romani care meritau o prezentare pe masura talentului lor”, a declarat Roxana Murgu, co-owner Band of Creators.

band-of-creators-1

Pe podiumul Gradinii Secrete au defiliat aseara colectii de la Aer Wear, Beliv, Alina Morar, Ana-Maria Gal, Corina Vladescu, Crepe Black Collar si Florentina Giol. Dana Paun, creatoarea brandului Aer Wear este o fosta corporatista care in urma cu doi ani a ales libertatea de creatie. Dana este primul blogger de fashion din Romania cu o colectie de haine proprie. Alina Morar este castigatoarea premiului Perwoll pentru tineri designer in cadrul Galei UAD Cluj 2013. Colectia ei de licenta, “Cu cheia la gat” a fost una dintre preferatele publicatiilor din Romania.

band-of-creators-2

Meltin’ Pot”, colectia de licenta a Anei-Maria Gal, aduna motive folclorice de pe tot teritoriul Romaniei si le integreaza in spatial contemporan. Iulia Ghenea si Emilia Tudoran, absolvente ale Academiei de Arte din Bucuresti, sunt designerii care creeaza pentru Beliv, un brand tanar orientat spre eleganta clasica si sofisticata in acelasi timp. Absolventa Magna cum Laudae a Universitatii de Arte Plastice si Design Bucuresti, Corina Vladescu si-a lansat propriul brand in urma cu cinci ani. Si-a prezentat colectiile in cadrul Berlin Fashion Week, Vienna Fashion Week, Atena Fashion Week sau Oxford Fashion Week si a participat de doua ori la salonul de pret-a-porter Who’s Next de la Paris. Absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj, Alina, creatoarea brandului Crepe Black Collar, a lucrat ca designer pentru Steilmann Romania si a fost director de creatie pentru Venera Arapu. Absolventa a Academiei de Arte Bucuresti, Florentina Giol a pus bazele atelierului sau de creatie in orasul natal, Braila. Este o prezenta constanta la targul Pret a porter de la Paris. Accesoriile folosite in prezentare au fost semnate de Ioana Covalcic, Fandacsia si Moon by Dana Rogoz.

band-of-creators-3

Tinutele prezentate in gradina secreta create de cei de la Band of Creators au fost completate perfect de noua colectie Musette, brandul romanesc numarul unu in materie de porductie si retail al accesoriilor vestimentare de lux. Mai mult, show-room-ul Band of Creators va pune la dispozitia fashionistelor doua modele exclusive create de Musette.

Tabloul a fost completat de un machiaj perfect si de look-ul spectaculos al manechinelor, look de care au avut grija Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica (nail expert) impreuna cu intreaga echipa L’Oreal.

band-of-creators-4

Front row-ul evenimentului a fost ocupat de o multime de vedete interesate sa descopere noul val de designeri romani. Printre acestea se numara Andreea Esca, manechinul Veronica Pascu, Amalia Enache, Corina Caragea, Elwira Petre, Albertina Ionescu, Jazzy Jo, Vali Barbulescu, Giulia Nahmany, dar si bloggeri de fashion, oameni din industria modei sau pur si simplu oameni pasionati de fashion.

absolutely fabulous team

Diana Enciu si Alina Tanasa (Absolutely Fabulous)

albertina ionescu

Albertina Ionescu

alex abagiu

Alex Abagiu

amalia enache

Amalia Enache

andreea esca

Alexandre Eram si Andreea Esca

corina caragea

Corina Caragea

doinita oancea

Doinita Oancea

elwira petre

Elwira Petre

Jazzy jo

Jazzy Jo

maria apostol (proTV) si veronica zaharia (parlor)

Maria Apostol (PRO Tv) si Veronica Zaharia (Parlor)

sorin stratulat

Sorin Stratulat

veronica pascu

Veronica Pascu

Scrie un comentariu