Stiri externe

Evangeline Lilly din LOST, mai frumoasa ca niciodata!

Scris de Christian Stan

Dupa ce filmarile la serialul LOST s-au incheiat, Evangeline Lilly a disparut intr-un con de umbra din care revine acum cu gratie si eleganta. Frumoasa actrita a punctat o aparitie memorabilia la premiera peliculei „The Hobbit: The Desolation of Smaug”, in care joaca rolul unui elf.

evangeline-lilly

Evangeline Lilly a radiat pe covorul rosu de la premiera peliculei „The Hobbit: The Desolation of Smaug”, actrita in varsta de 34 de ani revenind astfel in prim plan la trei ani de la terminarea filmarilor pentru LOST, serialul care a facut-o celebra. Evangeline Lilly joaca rolul unui elf si apare si in a doua parte a trilogiei regizate de Peter Jackson, la loc de cinste pe afis alaturi de Orlando Bloom.

orlando-bloom

lilly2

Evangeline Lilly arata superb intr-o rochie gri din colectia Resort 2014 a designerului Catherine Deane.

Premiera peliculei a avut loc la Los Angeles, iar scenariul continua peripetiile din „An Unexpected Journey”. Filmul va fi lansat pe marile ecrane, in toata lumea, incepand cu data de 13 decembrie.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu