Evenimente News

VIDEO! Eva Longoria si Freida Pinto au deschis Festivalul de Film de la Cannes!

Scris de Christian Stan

La Cannes a inceput perioada cea mai frumoasa a anului, in care starurile din lumea cinematografiei si nu numai dau buzna pe Croazeta cu prilejul celebrului Festival de Film. Deschiderea oficiala a Festivalului din acest an a avut loc prin proiectarea peliculei „Moonrise Kingdom”, regizata de Wes Anderson.

Filmul „Moonrise Kingdom” al lui Wes Anderson (cu Bruce Willis, Edward Norton si Tilda Swinton in rolurile principale) a deschis editia din acest an Festivalului de Film de la Cannes.

Eva Longoria si Freida Pinto s-au intrecut in aparitii spectaculoase pe covorul rosu, starul din „Neveste Disperate” purtand o rochie sub forma de sirena, cu o trena elaborata, creatie a casei Marchesa. Aceasta a fost asortata cu un plic incrustat cu diamante, creatie tot Marchesa.

De pe covorul rosu nu a lipsit nici Freida Pinto, starul din „Slumdog Millionaire”, care a punctat o aparitie colorata intr-o rochie a designerului Michael Angel. Nici Eva si nici Freida nu joaca in pelicula lui Wes Anderson, insa acestea au pasit pe covorul rosu in calitate de ambasadoare a produselor L’Oreal.

Diane Kruger, pe de alta parte, a optat pentru o rochie mai lejera, creatie a lui Giambattista Valli, pe cand Eva Herzigova a intors privirile intr-o rochie Dolce&Gabbana.

Nu au lipsit de pe covorul rosu nici actorii care joaca rolurile principale in pelicula „Moonrise Kingdom”, Bruce Willis si Edward Norton, iar prezenti au fost si Alec Baldwin si Jane Fonda, aceasta din urma purtand o rochie Atelier Versace.

Scrie un comentariu