News

Eva Longoria se marita pentru a doua oara! Este convinsa ca Ernesto este jumatatea ei!

Scris de Christian Stan

Se pare ca relatia dintre Eva Logoria si Ernesto Arguello avanseaza cu pasi repezi, iar surse din apropierea celor doi dau de inteles ca Eva intentioneaza sa se marite pentru a doua oara.

eva-ernesto

Eva Longoria si noul ei iubit, omul de afaceri Ernesto Arguella, s-au cunoscut anul trecut pe platourile de filmare ale reality show-ului “Ready For Love”.

Atunci cand au aparut pentru prima oara zvonurile despre o posibila relatie de iubire intre ei, Eva a negat totul prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Intre timp, relatia lor de prietenie a evoluat intr-una de iubire, iar cei doi au recunoscut oficial in aceasta saptamana faptul ca formeaza un cuplu.

Eva Longoria l-a insotit de curand pe Ernesto in Honduras, tara lui natala, acolo unde au vizitat scolile si casele pe care acesta le-a construit pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Prieteni apropiati dau drept sigura o nunta intre cei doi, care va avea loc cel mai probabil anul viitor. Acestia au declarat pentru revista People ca Eva inca mai crede in mariaj si este pregatita sa ajunga pentru a doua oara la Altar.

In acelasi timp, fostul sot al Evei Longoria, Tony Parker, a anuntat saptamana trecuta ca urmeaza sa se casatoreasca cu jurnalista Axelle Francine

Scrie un comentariu