Stiri externe

Bat clopote de nunta pentru Eva Longoria? Se marita cu Jose Antonio Baston?

Scris de Christian Stan

Formeaza un cuplu abia din toamna anului trecut, insa se pare ca lucrurile merg cat se poate de bine intre Eva Longoria si Jose Antonio Baston, presedintele Televisa. Cei doi au fost vazuti zilele trecute la un targ de arta de la New York, iar surse apropiate lui Baston dau de inteles ca acesta este pregatit sa o ia de nevasta de mignona actrita.

eva-longoria-iubit

Se prea poate ca Eva Longoria sa ajunga din nou la Altar! Dupa mariajul esuat cu Tony Parker, actrita din „Desperate Housewives” se pare ca iubeste din nou, iar de data aceasta alesul este un prestigios om de afaceri din America Latina. Eva (39 ani) si Jose Antonio Baston (45 ani), formeaza un cuplu inca de toamna trecuta iar relatia dintre ei este cat se poate de serioasa. 

Surse din apropierea celor doi dau de inteles ca acestia se afla foarte aproape de o logodna, intrucat Jose Baston este convins ca Eva este femeia pe care a asteptat-o toata viata.

Cei doi au fost fotografiati zilele trecute, la New York, in timp ce au participat la prestigiosul targ de arta Frieze. Targul se arta se afla la a treia editie si reuneste lucrari ale artistilor contemporani din 190 de galerii de arta din intreaga lume.

eva-iubit

Daca Eva a optat pentru o tinuta complet alba si destul de lejera, iubitul ei a optat pentru un outfit mai elegant. Eva Longoria s-a plans recent intr-un interviu ca Jose se imbraca mereu mai bine decat ea.

„Are un simt al stilului foarte bine dezvoltat si mereu se imbraca mai elegant decat mine. Ma straduiesc sa tin pasul cu el”, spune Eva.

Scrie un comentariu