News

Eva Longoria si Ernesto, vacanta romantica la Paris!

Scris de Christian Stan

La doar cateva zile dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu, Eva Longoria si-a luat iubitul si a plecat intr-o vacanta romantica la Paris. Eva este foarte familiara cu orasul de pe malul Senei, aceasta casatorindu-se aici cu primul ei sot, Tony Parker.

eva-ernesto

S-au tinut de mana tot timpul si s-au sorbit din ochi. Eva Longoria si Ernesto Arguella isi traiesc povestea de dragoste in orasul de pe malul Senei, cei doi ajungand ieri la Paris pentru o vacanta romantica.

eva-ernesto3

Eva cunoaste bine Parisul si si-a intrat in rolul de ghid pentru Ernesto, care se afla la prima lui vacanta in Capitala Frantei.

Eva Longoria si noul ei iubit, omul de afaceri Ernesto Arguella, s-au cunoscut anul trecut pe platourile de filmare ale reality show-ului “Ready For Love”.

Atunci cand au aparut pentru prima oara zvonurile despre o posibila relatie de iubire intre ei, Eva a negat totul prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Intre timp, relatia lor de prietenie a evoluat intr-una de iubire, iar cei doi au recunoscut oficial in saptamana trecuta faptul ca formeaza un cuplu.

Scrie un comentariu