News

Eva Longoria, urmatoarea femeie de pe lista lui George Clooney?

Scris de Christian Stan

Cu doar cateva luni inainte de a-i face bagajele lui Stacy Keibler si a o trimite la plimbare, George Clooney si-a incercat sansele la Eva Longoria. Cu toate ca cei doi sunt prieteni de multa vreme, Clooney si-a luat inima in dinti si I-a dat de inteles starului din „Desperate Housewives” ca si-o doreste ca iubita.

GEORGE-EVA-LONGORIA
Gurile rele susotesc in aceste zile despre faptul ca George Clooney a sperat sa aiba o relatie cu Eva Longoria si chiar a devenit insistent in aceasta directie. Clooney a inceput s-o curteze pe Eva Longoria cat timp inca mai forma un cuplu cu Stacy Keibler, de care s-a despartit luna trecuta.

Eva si George se cunosc de mai multi ani si au fost prieteni foarte buni, insa Eva I-a dat de inteles ca nimic nu poate fi intre ei atata vreme cat el este inca cu Stacy Keibler. George a luat in cele din urma decizia de a se desparti de Stacy, insa a fost prea tarziu.

Intre timp, Eva Longoria s-a aventurat intr-o relatie romantica cu Ernesto Arguello, alaturi de care a petrecut deja o vacanta la Paris.

 

Scrie un comentariu