Stiri externe

Euphoria, sezonul 3. Ce știm până acum

Scris de Ana Kozma

După ce, la începutul acestui an, s-a lansat sezonul al doilea din Euphoria, după o pauză forțată din cauza pandemiei, fanii așteaptă cu nerăbdare acum lansarea sezonului cu numărul 3. Iată ce știm până acum.

Euphoria, sezonul 3. Ce știm până acum

Serialul Euphoria se bucură de un foarte mare succes, mai ales în rândul reprezentanților Generației Z. După o pauză mai lungă în contextul pandemiei, la începutul acestui an s-a lansat al doilea sezon. A fost reînnoit și pentru al treilea pe care fanii îl așteaptă acum cu sufletul la gură.

Al doilea sezon a atras critici pentru că a lăsat prea multe povești neterminate. Cu toate astea, se pare că audiența s-a dublat de la primul sezon. În prezent, Euphoria este al doilea cel mai vizionat show HBO, după Game of Throne.

Va exista sezonul 3

Încă din februarie, reprezentanții HBO au anunțat că serialul a fost reînnoit pentru un nou sezon. Nu au fost însă date detalii despre o posibilă dată a lansării și nici despre poveștile pe care se va concentra. Este foarte posibil ca Zendaya să regizeze măcar unul dintre episoadele sezonului trei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de euphoria (@euphoria)

Ce actori vom vedea

Cu siguranță, din distribuție vor face în continuare parte nume precum Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Maude Apatow, Nika King și Storm Reid.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de barbie ferreira (@barbieferreira)

Barbie Ferreira, în schimb, ar putea să nu mai apară în sezonul trei. Există zvonuri conform cărora actrița ar fi căzut în dizgrație pentru Sam Levinson, creatorul show-ului.

Cum să te machiezi ca în serialul Euphoria

Scrie un comentariu