Stiri Interne

Euforia TV se transforma in Happy Channel

Scris de Alexandru Manea

Euforia TV, canal TV care face parte din Antena Group, se pregateste de o schimbare majora. Incepand cu 8 martie, postul de televiziune se va numi Happy Channel, modificarile fiind facute atat la nivel vizual, cat si in structura de continut a canalului.

euforia

Happy Channel se adreseaza in principal segmentului feminin din zona comerciala (femei din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), cu oferte dedicate si intregii familii si se pozitioneaza in zona televiziunilor militante – o abordare noua pe piata media din Romania.

Noul post de televiziune isi propune nu doar sa ofere telespectatoarelor productii de calitate, targetate pe dorintele si asteptarile lor, ci si sa le reprezinte cauzele si sa militeze pentru ele.

La nivelul structurii de programe, Happy Channel va continua seria productiilor deja consacrate: “Dr. House”, “Downtown Abbey”, “Suits”, “Prizoniera dragostei”; totodata va aduce si seriale noi, productii sud-americane (marca Televisa), europene si seriale americane de renume. Una din marile noutati pe care postul le pregateste din 8 martie este lansarea unei productii proprii, un reality-show experiment, un concept nou pentru piata TV din Romania si chiar din Europa.

“Happy Channel este un nume cu care am fost asociata acum ceva vreme. Drepturile de marca au fost insa cesionate catre Antena Group si ma bucur sa spun ca Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor, dar si familiei, un post care, contrar tendintei de tabloidizare, ocoleste aceasta zona si vorbeste despre valori, despre puterea de a lupta, despre povesti frumoase si despre dreptul fiecareia dintre noi de a-si gasi fericirea! In strategia canalului pentru anii ce urmeaza exista si dezvoltarea unui serial romanesc”, a declarat Ruxandra Ion, consilier de continut Happy Channel.

Scrie un comentariu