Stiri externe

Ethan Hawke apara infidelitate! Vezi ce declaratii ciudate face!

Scris de Christian Stan

Ethan Hawke nu crede ca oamenii sunt facuti sa fie monogami si considera ca infidelitatea nu reprezinta un motiv de despartire sau de divort. Aceste afirmatii ciudate ale lui Hawke vin dupa multa vreme de la destramarea mariajului sau cu Uma Thurman, care a divortat dupa ce a aflat ca actorul I-a fost infidel.

ethan-hawke2

Cand vine vorba despre fidelitate intr-o relatie, Ethan Hawke declara ca aceasta nu trebuie sa fie singura caramida pe care se construieste o relatie solida. Dupa noua ani de mariaj cu Uma Thurman, cei doi au divortat dupa ce au aparut zvonuri ca Ethan isi insela nevasta cu bona copiilor lor. Ulterior, „aventura” lui Hawke cu bona Ryan Shawhughes s-a transformat intr-o casnicie ce dureaza acum de cinci ani, din care au rezultat alti doi copii, Clementine si Indiana.

In ciuda speculatiilor aparute in tabloide, cum ca relatia lui cu Uma Thurman s-a terminat din cauza dadacei, Ethan Hawke a negat intr-un interviu acest lucru. „In anii petrecuti impreuna cu Uma au fost numeroase scandaluri si presiuni care au sfaramat mariajul nostru, care n-au avut nimic a face cu Ryan, dadaca copiilor mei. Stiu ca lumea isi imagineaza o aventura in genul celei din Sound of Music, insa n-a fost deloc asa. Eu si Ryan ne-am indragostit la multa vreme dupa ce am angajat-o”.

Totusi, Ethan Hawke considera ca infidelitatea intr-o relatie nu trebuie sa fie motivul principal de separare dintre cei doi parteneri.

„Oamenii au conceptii atat de puerile cand vine vorba despre fidelitate si monogamie. Daca el inseala este un lucru rau, daca ea inseala este iarasi un lucru rau. Sa pari indignat si sa te dai batut doar pentru simplul fapt ca iubitul nu ti-a fost fidel este ca si cum te-ai supara pentru ca astazi ti-au aparut fire albe de par in cap. Fidelitatea sexuala nu este si nici nu trebuie sa fie singurul lucru pe care se construieste o relatie”, declara Ethan Hawke in numarul de noiembrie al revistei digitale Mr. Porter.

„Relatia mea cu sotia, in present, este incitanta cu toate ca au trecut cinci ani de casatorie. Dar nici ea si nici eu nu stim ce ne va rezerva viitorul. Cert este ca nu poti baza o relatie doar pe fidelitatea sexuala”, continua Hawke.

 

Scrie un comentariu