Stiri Interne

Ester Peony a ajuns pe scena Eurovision. Iata cum s-a descurcat! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision, a ajuns la Tel Aviv si a avut prima aparitie pe scena concursului.

Ester Peony a ajuns pe scena Eurovision. Iata cum s-a descurcat!

Emotii mari la Tel Aviv, unde reprezentantii Romaniei au facut primele repetitii pe scena Eurovision 2019. Inca din prima zi, show-ul Romaniei a impresionat prin culoare, efecte, dinamism si forta.

„Este o zi pe care nu o voi uita niciodata! Am urcat pentru prima oara pe scena Eurovision, un vis pe care, astazi, mi l-am indeplinit”, a marturisit Ester.

„Repetitia a decurs foarte bine, sunt multumita de primele rezultate iar acest lucru imi da sperante si energie pozitiva inainte de concurs. Aici, voi canta pentru toti romanii, pentru ca reprezint tara noastra la cea mai mare competitie muzicala din lume si ii invit sa fie alaturi de mine, iar pe cei din diaspora, sa voteze piesa On a Sunday, joi, pe 16 mai ”, a adaugat tanara interpreta.

Dupa repetitie, Ester Peony, alaturi de echipa TVR condusa de Smaranda Vornicu-Shalit, sefa delegatiei Romaniei si regizorul Petre Nastase, au discutat in Viewing Room cu echipa tehnica a gazdelor detaliile show-ului. Specialistii au tras apoi concluziile si au reglat amanunte legate de sunet, cadre si lumini, urmand ca vineri, 10 mai, sa aiba loc a doua sesiune de repetitii.

„Am avut o prima repetitie reusita, care a contribuit la cizelarea show-ului artistilor nostri. Reactiile jurnalistilor si ale fanilor sunt pozitive, spectacolul impresioneaza, iar Ester este intr-o forma exceptionala. Obiectivul nostru este ca, pana la urmatoarea repetitie, sa clarificam toate detaliile cu producatorii evenimentului”, sunt primele impresii ale Smarandei Vornicu, sefa delegatiei Romaniei, dupa repetitia care deschide participarea tarii noastre la Eurovision 2019.

Emotiile s-au risipit la conferinta de presa care a urmat in programul oficial. Ester Peony, alaturi de Alex Serbu, chitarist si, totodata, compozitorul piesei, dansatorii si backing vocals s-au intalnit cu presa acreditata la eveniment. Jurnalistii straini au fost curiosi sa afle detalii despre conceptul show-ului, de unde a plecat ideea dar si cine sunt artistii care au inspirat-o pe Ester de-a lungul timpului, dorind sa cunoasca omul din spatele artistului.

Seara, delegatia Romaniei a participat la un cockteil de bun-venit, oferit de primarul orasului Herzliya, domnul Moshe Fadlon, in decorul idilic al portului la Marea Mediterana.

Telespectatorii TVR pot vedea cum a decurs prima repetitie pe scena din Expo Tel Aviv, dar si imagini de la sosirea delegatiei Romaniei in Israel, intalnirea cu presa si emotiile din culise la „Destinatia Tel Aviv”. Emisiunea, care o va urmari, pas cu pas, pe Ester Peony la Tel Aviv, poate fi vazuta atat la TVR 1, TVR HD si TVR International, in perioada 6-18 mai, cat si online, pe TVR+. Gazda emisiunilor va fi Laura Fronoiu, jurnalist TVR cu experienta la evenimentul international.

Toate piesele de la Eurovision 2019. Care are sanse de castig?

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, in a doua semifinala a competitiei, avand numarul 6 de intrare in concurs. Alaturi de reprezentanta noastra, in a doua semifinala participa: Elvetia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croatia, Lituania, Malta.

Ester Peony reprezinta Romania la ESC 2019, cu piesa „On a Sunday”.

 

Semifinalele si finala Eurovision, din 14 si 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmarite pe TVR 1, TVR HD si TVR International.

 

Pentru sprijinul acordat in organizarea concursului Eurovision 2019, TVR multumeste partenerilor sai: TAROM, transportator oficial al echipei Romaniei la Eurovision, DB Schenker Romania, Cotnari, Farmec si Pravalia Mofturi.

 

Foto: Thomas Hanses/eurovision.tv

 

View this post on Instagram

 

@ester.peony – first rehersal. 🌺 Romania 🇷🇴 #daretodream #eurovision @televiziunearomana

A post shared by Eurovision Romania (@eurovision.romania) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu