Stiri Interne

Este Paris Hilton sau Kim Kardashian?

Scris de Alexandru Manea

Fanii lui Kim Kardashian au ramas uimiti sa o vada pe Paris Hilton, starleta anilor 2000, transformata radical pentru a semana cu idolul lor. Totul pentru a face reclama brandului Yezzy, lansat de Kanye West.

Este Paris Hilton sau Kim Kardashian?

Este Kim Kardashian sau Paris Hilton? Este cumva o fotografie editata? Este corpul lui Kim Kardashian cu capul lui Paris Hilton alipit?

Astfel s-au intrebat multi dintre cei care urmaresc contul de Instagram al lui Kim Kardashian.

Vedeta a postat o serie de fotografii in care Paris Hilton apare transformata stilistic radical pentru a ii semana. Are parul blond platinat, lung pana la mijlocul spatelui, un corp cu forme precum cel al lui Kim, si haine asemanatoare cu cele purtate de Kim in alte fotografii similare.

In realitate, in acele fotografii este chiar Paris Hilton, una din cele mai controversate vedete ale anilor 2000, iar scopul acestor aparitii este de a face reclama brandului vestimentar Yezzy, lansat de sotul lui Kim, Kanye West.

Este interesant sa vedem cum Paris Hilton este din nou apropiata de Kim Kardashian. Cele doua erau prietene bune pe vremea cand doar Paris era celebra. Odata ce Kim a devenit mult mai faimoasa decat ea, Paris, simtindu-se intr-un mare con de umbra, s-a declarat in mai multe randuri deranjata de ascensiunea fenomenala a fostei sale amice.

 

Paris nu este singura vedeta care apare in astfel de ipostaze pentru a face reclama brandului Yezzy.

#YeezySeason6 #ParisHilton #ForeverTheOG YEEZYSUPPLY.COM

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

#YEEZYSEASON6

A post shared by SAMI MIRÓ (@samimiro) on

#YEEZYSEASON6

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

#yeezyseason6 #sarahsnyder

A post shared by Sarah (@sarahfuckingsnyder) on

#YEEZYSEASON6

A post shared by Kristen Noel Crawley (@kristennoelcrawley) on

Scrie un comentariu