Stiri Interne

Este oficial! El va fi Burlacul la Antena 1 în 2021

Scris de Ana Kozma

Foarte multă lume așteaptă revenirea pe micul ecran a reality show-ului Burlacul de la Antena 1 în 2021. Emisiunea va fi prezentată de Răzvan Fodor. Iată însă cine va fi protagonistul, bărbatul ce speră să-și găsească marea iubire printre pretendente!

Este oficial! El va fi Burlacul la Antena 1 în 2021

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește intens de relansarea reality show-ului Burlacul. Este al șaptelea sezon, după o pauză destul de lungă. Burlacul va fi de această dată Andi Constantin, multiplu campion la fitness și antreprenor.

”Plec la drum cu gândul să mă însor! Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Burlacul.

Nu se știe încă data de începere a emisiunii. Burlacul va fi curtat de 25 de pretendente, iar filmările se desfășoară în România și Turcia. Emisiunea va fi prezentată de Răzvan Fodor.

Antena 1 reia Burlacul. Cine va prezenta noul sezon!

Scrie un comentariu