News

Exclusiv! La cinci ani, Ernest s-a curentat cu agrafa si se juca cu pastravii in cada!

Scris de Christian Stan

Postul de televiziune Kanal D implineste astazi cinci ani de cand emite in Romania, prilej cu care vedetele postului raspund la cateva intrebari, special pentru ADPM. Adrian Artene isi aminteste ca la varsta de cinci ani isi impartea iubita de la gradinita cu un coleg, iar Ernest se curenta cu o agrafa si se juca cu pastravi vii in cada de baie.

„Imi amintesc ca stateam acasa cu bona si, ca orice copil, eram curios si neastamparat. Intr-un moment de neatentie al  bonei, eu, care gasisem o agrafa in casa, am luat-o si am bagat-o in priza. Imediat dupa ce m-am curentat, am simtit furnicaturi in degete si, reactia mea de dupa, a fost sa fug la baie sa ma spal pe maini (asa imi imaginam eu ca dau jos furnicaturile). Bona a observat agrafa in priza si a fugit dupa mine la baie iar eu, cu parul zburlit de la priza, dar si cu fata “speriata” … cautam sa scap de furnicaturile din degete.  Tot pe la 5 anisori, mai amintesc  ca, parintii mei, mi-au adus acasa cativa pastravi vii. Copil fiind, au vrut sa imi faca o bucurie si m-au lasat sa ii tin in cada, o perioada, cu apa. Eu am dat drumul la apa … m-am jucat putin cu ei si am fugit la joaca. Cum era de asteptat, apa a dat pe dinafara, moment deloc distractiv, mai ales in acea perioada comunista cand “vecinii” faceau un adevarat taraboi pentru te miri ce…”, povesteste amuzat Ernest.

„Sunt multe amintiri care ma leaga de varsta de cinci ani, dar cea mai haioasa s-a intamplat la mare, am mai povestit-o. Ma jucam afara, in jurul hotelului. Inainte sa merg pe plaja am gasit un copac pe care erau lipiti foarte multi melci mici. Ce-I drept, credeam ca sunt doar cochiliile, asa ca le-am dezlipit, le-am bagat intr-o punga si am ascuns-o in dulap. Evident ca am uitat punga acolo si a gasit-o mama cand a deschis dulapul, doar ca toate hainele erau pline de melci. Mama a avut ceva de munca sa curete tot dulapul”, declara Daiana Angel.

„Imi amintesc de prima iubita, eram la gradinita si o imparteam cu un alt coleg de grupa. Cel mai mult ma atragea nu frumesetea sau inteligenta si uniforma ei de soim al partiei”, spune Adrian Artene.

„Imi amintesc ca am prins intr-un an, niste inundatii foarte mari in Bucuresti. Eram copil si stateam la bunicii mei care locuiau in zona Crangasi. Apa pe strazi era foarte mare, mie imi venea cam pana la genunchi si bunicul meu, vroia sa ma ia in carca, sa nu ma ud. M-a luat de maini si a incercat sa ma puna in carca. Nu stiu cum am facut si nu l-am apucat bine de mana, m-am dezechilibrat si am cazut … cu totul in apa. Unde bunicul vroia sa nici nu ma atinga apa, eu am picat cu totul in ea. Eram ud leoarca si afara era destul de frig”, isi aminteste Cove.


„La 5 ani mama m-a inscris la cursuri de balet; atunci am inceput sa visez ca voi dansa pe scena si tot atunci maestra mi-a interzis sa mai mananc multa paine, cred ca mi-a prins tare bine si se vede si azi pe ecran”, declara Raluca Moianu.

Scrie un comentariu